Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv (Venice, USA)

Hele huset/lejligheden Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv (Venice, USA)

Om Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv

Venedig Palm Villa - minutter til privat strand - afskærmet gårdhave - indhegnet gård! Palm Villa har 2 soveværelser og 2 badeværelser, et komplet vaskerum / bryggers, en afskærmet terrasse med et udendørs bord med plads til 6 personer, en fuldt indhegnet gård og frodig tropisk vegetation dækker to sider af ejendommen. Hvis du kan lide naturen og en rolig ferie, er dette stedet for dig!Palm Villa er kæledyrsvenlig og byder op til to hunde eller katte velkommen til at være med på din ferie.Fuld trådløs internetadgang (gratis WiFi) leveres, og masser af HD-tv-kanaler at vælge imellem på det store fladskærms-tv samt en DVR til optagelse viser, at du måske går glip af, mens du er ude og nyder stranden. En Blu Ray-afspiller leveres også, hvis du vil leje dine egne film.En trådløs telefon leveres, der tillader gratis opkald til alle stater i USA - så du behøver ikke at bekymre dig om mobiltelefondækning eller minutter.Palm Villa har en rummelig garage, hvor du kan parkere din bil leveres også med en fjerntliggende garageportåbner. Garagen har en indvendig indgang til huset, og på vejen forbi kan du smide dit sandede tøj i skiven! To strandcruisercykler med cykelhjelme og cykellås leveres også!Køkkenet er fuldt udstyret med alle apparater, tallerkener og køkkengrej, som du muligvis har brug for at lave et rigtigt hjemmelavet måltid, når du ikke har lyst til at gå ud for at spise. Når du ønsker at gå ud for at spise, er der masser af fremragende restauranter at vælge imellem. Det mest populære sted at spise i Venedig er på Sharky's på Pier-restauranten - lige på stranden ved foden af Venedig Fiskepir. Det er et must at være her for solnedgange over den Mexicanske Golf!Det store soveværelse har en kingsize seng og et eget badeværelse. Det andet soveværelse har en queensize-seng og et badeværelse lige udenfor rummet. To senge, der kan foldes sammen, er til rådighed for ekstra gæster. Alle sengetøj til senge er til rådighed såvel som spa-håndklæder og endda spa-badekåber og hjemmesko til dit brug under dit ophold.Besøg den smukke Venedig-ø. Shop, spis og nyd det solrige Florida-landskab. Venedig, Florida er kendt som 'hajens tandhovedstad i verden', og dit ferieparadis ligger kun få minutter fra Caspersen-stranden, hvor du kan skære hajens tænder lige ud fra de lavvandede. Bare rolig, disse tænder er ikke nye, de er forhistoriske.Venedig er en meget smuk og afslappet by, og du er sikker på at møde andre venlige mennesker, der cykler Legacy Trail og går, når du tager en gåtur eller går din hund. Lokalet har flere hundeparker og Brohard Paw Park Hundestrand, hvor din pooch kan løbe fri.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Strygebræt
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv

  • Er der et poolområde på Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv?

    Nej, Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv?

    Ja, Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv?

    Ja, Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv?

    Afbestillingspolitikken for Palm Villa In Venice - Screened Lanai - Private Beach - Fenced - Wifi - Hdtv varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.