Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway (Comondú, Mexico)

Hele huset/lejligheden Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway (Comondú, Mexico)

Om Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway

Paradise, Adventure, afslapning og Romance Getaway Tre familier havde en vision om at bygge en destination Baja flugt til at være en modvægt til vores fulde liv, der ville genopbygge vores reserver med skønheden i området og high-end overnatningsmuligheder i hjemmet. Vores vision blev en realitet i 2009 med færdiggørelsen af ​​vores adobe mexicanske Casa som en af ​​de få boliger med 3 store soveværelser i stifterne Village of Loreto Bay. Den hvide sandstrand og havet af Cortex er en et minuts gang fra vores hoveddør til en bred vifte af vand aktiviteter, herunder kajaksejlads gennem en estruary som ingen du har oplevet før.Som du går gennem vores træ hoveddøre, vil du lade dine bekymringer bag, som du støder på open air gårdhave fyldt med en tranquilzing vand springvand anlagt med en stor palme og farverige indfødte blomster. Der er tre rummelige soveværelser en master suite ovenpå, og to gæst soveværelse på første sal. To soveværelser har super comfy king-size senge og den tredje har to loppetjans fuld størrelse senge. Alle tre soveværelser har privatlivets fred for deres egne smukt mexicanske flisebelagt badeværelser og walk-in brusere. To soveværelser har generøse badekar. Nyd drinks og middag på vores dæk med utrolige solnedgange efterfulgt af en klar nattehimmel drysset med stjerner. Vores hjem var indrettet med håndlavede mexicanske møbler og tv i hvert soveværelse. Vores samfund har en saltvand pool og hottub på tværs af gaden.Loreto Bay Inn er gåafstand. Vores gæster har fuld adgang til faciliteter og aktiviteter er tilgængelige gennem hotellet. Du kan leje kajakker eller snorkel gear lige på stranden til Jaques Cousteau s 'akvamarin hovedstad i verden'. Som du kajak, skal du ikke blive overrasket over at se dolphines hoppe, fisk sprøjt og pelikaner dykning alle omkring dig. Du kan bruge hotellets pool, spise frokoster på grillen ved poolen læse på liggestole med smuk udsigt over havet.Elsker golf? Krydret golfspillere har rapporteret denne 18 hullers bane at være en af ​​de bedste i landet. Greenfee er utroligt overkommelige med udlejning af vogne og udstyr til rådighed på hotellet.Omkring fem miles væk er den maleriske og sikker by Loreto, hvor du kan spise på lokale familie ejede restauranter, gå langs marinaen, shoppe eller lytte til lokale musikere.We'ree åbne vores hjem for dig at drage fordel af magien i Loreto og alt det har at tilbyde at tanke op din ånd og have det sjovt på samme tid.Nøgleord: Smukt møbleret casa kun få skridt til stranden. Udsigt over bjerge kysse havet, golf, vandsport, fiskeri, udsøgte pools og hvalsafari eller bare slappe af på tagterrassen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway

  • Er der et poolområde på Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway?

    Nej, Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway?

    Nej, Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway?

    Ja, Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway?

    Populære attraktioner i nærheden af Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway inkluderer The Islands and Protected Areas of the Gulf of California, Aeropuerto Internacional de Loreto, Isla Coronado.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway?

    Afbestillingspolitikken for Paradise, Adventure, Relaxation and Romance Getaway varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.