Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape (Matakohe, New Zealand)

Hele huset/lejligheden Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape (Matakohe, New Zealand)

Om Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape

Paradis ved Pahi, fantastisk havnefronten undslippe Ejendommen stilles kun til rådighed to gange om året - næste tilgængelighed, minimum 10 overnatninger mellem 16. december 2019 og 10. januar 2020, kun en reservation - book nu for at sikre dette stykke paradis!Ned en 600m bush indkørsel, velkommen til den afsides 'Paradise at Pahi' bach undslippe. Med et forhøjet aspekt meget tæt på vandkanten, er denne indbydende bach designet for at maksimere den fantastiske hav- og bushindstilling. Beliggende i 17 hektar med mindre end en håndfuld naboer for virksomhed, er dit privatliv tæt på garanteret. Beliggende på en lille bakke er du kun få øjeblikke spadseretur til havnefronten og græs reserveområde. Denne moderne bach med traditionelle trægulve har hyggeligt åbent ophold med flere store åbningsdøre, der er ideel til indendørs / udendørs underholdende. For vinteren er der en dejlig pejs (med en god forsyning af brænde) klar til at blive tændt, der opvarmer huset i minutter. For de der føler sig aktive er der to kajakker til rådighed (med leverede redningsveste) samt en trampolin til de unge på hjerte.Det fuldt udstyret køkken er kompakt, men komplet med alt hvad du behøver for at tage højde med en gas grill på dækket. Apparater omfatter; opvaskemaskine, to kogeplader, elektrisk ovn, mikroovn, køleskab / fryser og nespresso kaffemaskine (bringe nogle bælg).Et fjernsyn med himmelforbindelse (medbring venligst din egen dekoder) findes i soveværelset sammen med et udvalg af dvd'er.Ca. afstande:Paparoa Township - 6. 0km (skal besøge Sat Mor Markeder 9.00-12.00)Pahi Wharf, båd rampe og reserve - 2. 5kms (Wharf er fantastisk til at hoppe ud!)Matakohe Kauri Museum - 10 kmBach Layout:Ground Level - Åben plan stue / spisestue / køkken med nedenunder badeværelse (bruser og toilet).Ovenpå - To soveværelser, master (med dronning) og twin bed værelse med eget (herunder en tredje udtræk madras)Gæsteværelse / soveværelse - tilstødende hus med queensize-seng med udsigt over busk og hav. Vaskeri og toilet i separat værelse.Bemærk venligst; På grund af trapper og dæk med flere niveauer anbefaler vi ikke dette til småbørn, medmindre meget overvåges. Ingen portakot eller høj stol forudsat.Særlige forhold:Hunde velkommen, men de skal forblive udenfor og ejendommen er ikke indhegnet. På grund af naturen af ​​de indfødte buskomgivelser skal ejerne være meget ansvarlige, bedes du overveje dette omhyggeligt.Rygere velkommen, men kun at ryge udenforEkstra: Rengøring (Påkrævet, NZ $ 80,00 per ophold); BEMÆRK: Linned til rådighed.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape

  • Er der et poolområde på Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape?

    Nej, Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape?

    Ja, Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape?

    Ja, Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape?

    Populære attraktioner i nærheden af Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape inkluderer Waipu Cove Beach, Marsden Cove, Whangarei Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape?

    Afbestillingspolitikken for Paradise At Pahi, Stunning Waterfront Escape varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.