Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake (Glen Arbor, USA)

Hele huset/lejligheden Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake (Glen Arbor, USA)

Om Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake

Fredelig villa på sukker sandkystene i Big Glen Lake! Driftwood (Glen Craft Villas)Bemærk: Reservationer begynder 15. januar hvert år for hver sæson. Sæsonen er fra maj til september. Vi har andre ejendomme noteret på VRBO.I en fredelig atmosfære med masser af solskin er Glen Craft ideelt placeret med varme fremherskende sydvestlige briser til vores sandstrand og køligere nord-vestlige over vores trætoppe. Omgivet med Michigan-skove lige ved det krystalklare vand i Big Glen Lake, men alligevel placeret 1/2 mile fra Glen Arbor og ca. 2 miles fra Sleeping Bear National Park Dune klatre, er dette det perfekte sted at nyde dage hjemme 'og dage' ud for at udforske det lokale område. Glat, blødt skrånende sand fører til Glen Lake lige uden for din dør. Børn elsker det, og voksne kan slappe af ved siden af dem. Børn kan endda vade helt til den forankrede flåde. Vi har også en pejs ved søen med bjælkestole, en tør sauna, lille vaskeri, tennisbane, robåd, paddle boards, shuffle board domstol, strand chaise lounge stole, basketball og bueskydning rækkevidde. Driftwood har et komplet køkken, kombineret stue / spisestue med væg af vinduer til uberørt søudsigt, pejs og hvælvede lofter, et komplet bad og tre soveværelser: et med en queensize seng, et med to enkeltsenge og et med indbygget in køjesenge. Der er også en pull-out sovesofa i queensize-størrelse.Denne fortegnelse er til vores drivvedvilla. Vi har yderligere villaer til rådighed til leje på VRBO.Møblerede / umøblerede varer:Kabel-tv og trådløst internet leveres.Gas grill og strand chaise lounge stole.Fuldt møbleret køkken er komplet med rækkevidde / ovn, kaffemaskine, mikroovn og brødrister. Tæpper og puder er møbleret. Køkken sæber og bad sæber leveres, men ingen shampoo. Sengetøj og håndklæder kan leveres mod et ekstra gebyr.Forbehold bekræftes kun ved et forskud på 50% af det samlede beløb. Indtjekning / udtjekning Indtjekning når som helst efter 4 s. m. Fredag, og check ud er 10 a. m. Fredag straks.Kæledyr - For at overholde reservationer anmoder vi om, at alle kæledyr bliver efterladt derhjemme.Ingen rygning i drivved eller en bøde på $ 150 vil blive vurderet.Skal forlades rimeligt rent for at undgå rengøringsgebyr på $ 150.Besøgende gæster er velkomne til besøg på 1 eller 2 om dagen, men ikke dagligt. Afbestillinger inden for 60 dage respekteres, hvis reservationstidspunktet lejes igen.Reservationer begynder 15. januar hver sæson. Tilgængelig maj-oktober.Mere information og yderligere huslejer kan ses på Glen Craft Villas websted på glencraftvillas. com

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Direkte adgang til stranden
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake

  • Er der et poolområde på Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake?

    Ja, Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake?

    Nej, Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake?

    Ja, Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake?

    Populære attraktioner i nærheden af Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake inkluderer The Homestead, Sleeping Bear Dunes National Lakeshore, Hickory Hills Ski Area, Cherry Capital Airport, Crystal Mountain Resort & Spa.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake?

    Afbestillingspolitikken for Peaceful Villa On The Sugar Sand Shores Of Big Glen Lake varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.