Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania (Lancaster, USA)

Hele huset/lejligheden Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania (Lancaster, USA)

Om Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania

Pilgrims Progress Retreat i Lancaster, Pennsylvania BEMÆRK: På grund af, at nogle af vores besøgende ikke er fuldt gennemsigtige i deres forventninger, ikke undersøger, hvor de ønsker at feriere, hvad de vil gøre, mens de er på ferie, men forventer, at vi tjener i en rejsebureau-rolle til rejseplaner / begivenhedsreservationer / osv. ., kræver vi nu, at alle potentielle gæster e-mailer os (njwhitfield95 @ gmail. com) for at etablere en gensidig forståelse, før vi accepterer online bookinger. Som en fordel er vi glade for at kunne tilbyde billigere, omkostningseffektive priser til etablering af en rapport. Vi elsker at leje og håber virkelig, at du overvejer os til din næste ferie. Denne tidligere ovenpå lejlighed, nu nyrenoveret ovenpå hjemmet, er det perfekte ophold til at tage en pause fra livets bekymringer samt give nem adgang til al den lokale gæstfrihed, som Lancaster County har at tilbyde. Når du kommer ind i springrummet, omgiver store karnevindere nord- og østsiden, så du kan se Amish-buggyholdene klappe sammen. Om natten giver de åbne vinduer dig mulighed for at høre de afslappende lyde fra strømmen, der løber lige bag den. Dernæst er et godt oplyst, gul fyrretræ, log den-bibliotek. Her kan du slappe af i indstillingen til indianermemorabilia, vestover-kunstværker og veludformede naturskønhedsskærme, mens du nyder en fyrhjertig læsning. Der er et malerisk badeværelse med bruser, sokkel, toilet og forsænkede hylder ... meget flot. Forbi hulen-biblioteket er spisestuen med et tysk Pennsylvania-tømmerhakket mønster med Americana-motiv. Bredt trægulve med smedede negle. Nyd at spise på et 1800-tallet smukt mørkt egetræ bord. Den enkle belysning er især beroligende om natten og giver dig en fornemmelse af tidlig pionererens forståelse, åndelighed og smed frem mod gode tider. Ved siden af spisestuen ligger et behageligt landskøkken, der har en stor køkkenvaske, ny komfur, nyt køleskab og champagneglasbelysning. Der er masser af skabsplads og en dejlig skrog til alle dine grundlæggende køkkenbehov. Endelig er der et rummeligt bagværelse med en blød indretning og queensize-seng, vinduer der vender ud mod en af de sidste oprindelige Conestoga-stammeopbygninger, og en udsigt over dalen, hvor Amish ofte ses arbejder i markerne og Amish-børn kan være set sprøjt i strømmen.Selvom det er sandt ved Pilgrims Progress Retreat, kan vi ikke prale af at have masser af underholdning som kabel-tv, dvd-film, spilsystemer, bordspil, boblebad osv., Der er et beskedent lydsystem til at nyde musik såvel som WiFi Internet.Når det er sagt, når du er træt af det stille liv, vinker den historiske Lancaster City dig til at deltage i dens forskellige attraktioner såsom filmbiografer, levende teatre, tilstødende forlystelsesparker (Hershey Park, Dutch Wonderland), dagsture til Gettysburg og Philadelphia, en fantastisk meget flot YMCA-gymnastiksal i landet, golfbaner i massevis, kunstgallerier, fantastiske museer og et smorgasbord med restauranter at vælge imellem.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Hårtørrer
  2. Aircondition
  3. Værdiskab
  4. Wi-fi
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania

  • Er der et poolområde på Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania?

    Nej, Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania?

    Nej, Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania?

    Ja, Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania?

    Populære attraktioner i nærheden af Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania inkluderer Lancaster County Prison, Old Courthouse of Lancaster County, Dutch Wonderland, The Amish Farm & House, Strasburg Rail Road, Lancaster Airport, Kitchen Kettle Village, Ephrata Cloister.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania?

    Afbestillingspolitikken for Pilgrims Progress Retreat In Lancaster, Pennsylvania varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.