Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only) (Lake Ariel, USA)

Hele huset/lejligheden Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only) (Lake Ariel, USA)

Om Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only)

Poconos Lakefront Hjem-Fantastisk solnedgang / udsigt (KUN FULLE UGELEJE) Beliggende i Poconos er dette hjem ved søen den perfekte familievej. Dette hjem har noget for enhver smag. Uanset om du slapper af i det store sunkne boblebad ved at nyde solnedgangen, sejle i kano, fiske fra kajen eller lave søer med børnene ved søen ildsted, vil du være sikker på at gøre familiehukommelser til at vare livet ud. Inkluderet er komplet adgang til søen med dock, så tag din båd eller jet ski for at nyde slanger og / eller vandski, eller bare fiske og svømme ud af kajen. En kano, robåd og redningsveste i forskellige størrelser leveres til dig. Du kan nyde 3 kajakker mod et mindre leje. . Hjemmet er hyggeligt med en rustik stenpejs, katedralloftet, åben grundplan med synlige bjælker, trægulve og betagende udsigt over søen fra næsten hvert værelse i huset. Tilbring utallige timers sjov og afslapning i dette afsides hjem hjemmefra og / eller drage fordel af de nærliggende attraktioner, som Poconos har at byde på. Hvis du ønsker eller har brug for at holde forbindelsen til teknologi, er wifi gratis. 159 østøbane, sø ArielHjemmet ligger mellem Scranton og Wallenpaupack-søen, og selvom det er meget privat, ligger hjemmet inden for 10 minutter fra købmandsforretninger, tankstationer, apoteker og fastfood og restauranter i små byer. Overfor søen ligger et stort dæk, der indeholder et nedsænket boblebad og et picnicbord med bænke og masser af siddepladser. Dækket er tilgængeligt gennem 3 separate værelser via glasskydedøre. Den store gård i fuldt plan indeholder dækkesving, ildgrube og et stort picnicbord med bænke. Der er rigelig udendørs siddepladser til at nyde søen og de storslåede solnedgange. Dokken er et perfekt sted for små børn at fange en masse fisk, nogle gange endda med bare nettet! Også udendørs i niveauet baghave er en basketballbøjle og masser af parkeringspladser. Hvis der regner, er der en lille indendørs basketbøjle og et bordtennisbord (inde i garagen), såvel som mange brætspil '.Om sommeren er der så meget i området at gøre! Fiskeri, vandreture, cykling, rafting med hvidt vand, vandski / tubing, sejlsport, ridning, golf, svømning osv. Der er mange tæt på statsparker / rekreative parker med pooler og / eller søstrande. Der er museer og fantastiske vandfald i nærheden. Der er sjove vandland og andre parker til børn med go-karts, arkader, minigolf, laser tag osv. En nærliggende dyrepark får dig tættere på de meget aktive dyr, end du kan komme i en zoologisk have. Om vinteren kan du nyde slæde bag huset og skøjteløb / hockey på søen. Huset er centralt beliggende mellem større skisportssteder (tættest er 20 minutter). Den medfølgende opvaskemaskine, mikroovn, gasgrill og vaskemaskine / tørretumbler på stedet giver dig mulighed for at have mere tid til rådighed til at bruge hvad du kan lide.En hjemmelavet ferieguide blev udarbejdet til dig fuld af webadresser, telefonnumre, brochurer osv. Til lokale attraktioner og restauranter.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only)

  • Er der et poolområde på Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only)?

    Nej, Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only) har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only)?

    Nej, Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only) tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only)?

    Ja, Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only) har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only)?

    Populære attraktioner i nærheden af Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only) inkluderer Steamtown National Historic Site, Montage Mountain Ski Resort, Elk Mountain Ski Area, Wilkes-Barre/Scranton International Airport, Jack Frost Big Boulder, The Crossings Premium Outlets.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only)?

    Afbestillingspolitikken for Poconos Lakefront Home-amazing Sunset/views (full Week Rentals Only) varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.