Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach (Ponce Inlet, USA)

Hele huset/lejligheden Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach (Ponce Inlet, USA)

Om Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach

Ponce Inlet Beachside Escape - Bare få skridt fra stranden Dette afslappende hjem ved stranden i Key West-stil ligger kun få skridt fra stranden i den historiske by Ponce Inlet, ved enden af halvøen syd for Daytona Beach. Omgivet af det naturlige privatliv med frodige blade og kun få skridt væk fra stranden er dette hus perfekt, når du ønsker en fredelig ferie for at komme væk fra det hele. Denne to etagers, 3 værelses hjem har en stor, indbydende veranda perfekt til at slappe af med din morgenkaffe eller til at sidde med et dejligt glas vin i slutningen af dagen, mens du lytter til lyden af bølgerne, der styrter ned på kysten. Når du træder ind, indgår du i en åben grundplan med et rummeligt køkken og både formelle og uformelle spisepladser. Der er et stort familieværelse til at slappe af og se tv, samt et opholdsområde med en pejs og trække en sofa ud, som er det perfekte sted at slappe af og læse en bog. Ovenpå finder du den store master suite, et kontorområde, to ekstra ekstra soveværelser og to fulde bade. Tilbage nedenunder kan du gå ud gennem de franske døre til baghaven og gårdspladsen, hvor du er omgivet af den fredelige tropiske løv og et stort egetræ. I slutningen af gaden, få skridt fra huset, er der en direkte adgangstrand til gangstræk, der fører til den meget ønskede del af stranden uden kørsel. En kort cykeltur eller gåafstand til Light House Park, Marine Science Center, parasailing / jet ski-udlejning, restauranter ved vandet og meget mere er der ingen mangel på ting at gøre i området. Er du klar til at starte dine morgener med en gåtur ned på stranden, se solopgangen over havet, tilbringe dagen med at slappe af i solen og havet, besøge det lette hus eller blot udforske området? Det er tid til at komme og nyd din flugt ved stranden! * Vær opmærksom på hundeejere:Som hundeejere selv forstår vi både glæden og udfordringen ved at bringe din lodne ven med dig på ferie. Vi har oplevet hovedpine, der følger med lejeboliger: overfyldte elevatorer, begrænsede pottebrudsområder og strenge kæledyrsbegrænsninger samt bekvemmeligheder, når man lejer boliger. Vi byder velmagede, husskårne hunde velkommen til vores hjem. Din hund vil nyde at tage ture i vores kvarter, den lille hundepark kun få minutters gang væk og være i stand til at lege og svømme på den lokale hundestrand. BEMÆRK - For at overholde lokale forordninger vedrørende ferieboliger kan tilgængeligheden muligvis være begrænset.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach

  • Er der et poolområde på Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach?

    Nej, Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach?

    Ja, Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach?

    Ja, Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach?

    Populære attraktioner i nærheden af Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach inkluderer Daytona Beach, Orlando Sanford International lufthavn, Mainstreet Live, Daytona International Speedway, Daytona Beach Pier, Spring Break, Coke Zero 400, Bandshell Summer Concert Series.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach?

    Afbestillingspolitikken for Ponce Inlet Beachside Escape - Just Steps from the Beach varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.