Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star (Waterford, USA)

Hele huset/lejligheden Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star (Waterford, USA)

Om Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star

Smukke Waterfront Home nær Sunday River. Ski, svømme, fisk, slappe af! 5 STAR ***** Velkommen til Grove! Dette 5 værelses 3 badeværelser hjem er det perfekte sted for en flugt til enhver tid på året! Beliggende ned ad en privat vej på den fredfyldte Papoose Pond, er Grove placeret blandt de forskellige og smukke hvide fyrreskove. Vi modtager ofte besøg fra loons, eagles, great blue herons, hjorte, ræv og elg. Kom og nyd roen og glæden, der kommer fra at leve tæt på naturen - når du er her, vil du ikke forlade! Huset er komplet med alt hvad du behøver for et fantastisk ophold. Nyd komfortable senge med nye madrasser, et komplet køkken og rigelig spisestue og loungerum inde og ude. Hvert værelse er kærligt dekoreret med lokale originale og unikke kunst og møbler. Til rekreation har vi et varmt karbad, WiFi, bordtennisbord, bordfodbold, pejse (indendørs og udendørs) og stor åben græsplæne til spil. På vores private strandfront finder du to kajakker (tag dem ned i Crooked River!) og en padlebåd. Vi har masser af parkering og en to bil garage. Den lange private vej er professionelt ryddet og vedligeholdes året rundt. Vores boblebad er også professionelt rengjort efter hvert besøg. Vi har et dejligt moderdatterhold, der er stolt af at holde husene rene og organiserede for hver ny gæst. Vi har et fuldt vand filtreringssystem, masser af varmt vand og splinterny vaskemaskine / tørretumbler og opvaskemaskine.Vi gør det også meget nemt at genbruge, mens du er her.For shopping, restauranter og festligheder er byerne Norge og Betel kun få kilometer væk. Besøg de pulserende mikrobryggerier, bondens markeder, kunstgallerier og antikke butikker, der gør Maine berømt! Sommertid i søområderne er fuld af svømning, kajak, fiskeri eller padle-sejlsport. Vores private strandfront er et lovey sted at nyde lidt stille tid ved vandet. Swing på en hængekøje blandt fyrretræerne, eller gå på jagt efter vilde blåbær!Efterår er en magisk tid, som løvet ændrer sig og vandrende fugle hviler på dammen på vej mod syd. Der er mange steder at vandre i området med smuk udsigt over bjergene og vandfaldene.Vinteren er fuld af aktiviteter som SUNDAY RIVER er bare en kop kaffe væk (25 min kørsel). Vejen til Sunday River er en smuk og velholdt drev. Eller du kan krydse langrend og snesko lige ud af vores dør. Efter en vinterdag sjov, hop ind i boblebadet for at slappe af.Foråret er også dejlig, da vores haver begynder at komme til liv, og dyrelivet opstår igen. Tag en lang cykeltur på stille Maine veje med spektakulære landskaber. For mange hoveder, ikke nok senge? Vi kan også tilbyde en anden ejendom til leje, der sover 6 med 2 bade lige ved siden af. Vi kalder dette The Cottage at The Grove.PLUS en ekstra dejlig log hus der er hund venlig og sover 8, der er kun få minutter væk hjemmefra 176869Spørg os for detaljer.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star

  • Er der et poolområde på Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star?

    Nej, Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star?

    Nej, Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star?

    Ja, Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star?

    Populære attraktioner i nærheden af Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star inkluderer Mount Washington Cog Railway, Shawnee Peak, Sunday River, Eastern Slopes Regional Airport, Black Mountain, Cranmore Mountain-Conway, Cranmore Mountain Resort, North Conway Scenic Railroad.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star?

    Afbestillingspolitikken for Pristine Waterfront Home Near Sunday River. Ski, Swim, Fish, Relax! 5 Star varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.