Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres (Marana, USA)

Hele huset/lejligheden Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres (Marana, USA)

Om Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres

Privat Hacienda i nærheden af Ritz Carlton Dove Mountain - fantastisk udsigt på 5 hektar Bienvenidos til Pasos del Cielo! - en unik mulighed for at opleve hacienda-leve med en betagende udsigt over 360 grader og faciliteter i resortstil i et ægte sydvestligt tilflugtssted. Hacienda er beliggende på fem hektar med over 5.400 kvadratmeter boligareal og giver rummelighed og privatliv - og alligevel ligger kun få minutter væk fra Ritz Carlton Dove Mountain, den verdenskendte Miraval Spa,golf og shopping. Hacienda er det perfekte valg for en familie, der mødes sammen, romantisk væk, golfferie eller en afslappende spa-oase. Fantastisk panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge og ørkenen giver uforglemmelige solnedgange og stjernespækkede aftenhimmel. Smukt indrettet med kvalitetsmøbler og luksusfaciliteter. Hjemmet har 4 soveværelser (3 konge, 1 dronning) hver med eget badeværelse, et kæmpe kokekøkken til underholdende, stort stort værelse, formel spisestue, separat bibliotek, musikgalleri med klaver og kontor. Og uanset om du planlægger at spille kok eller lader os ansætte en til dig, finder du køkkenet en fornøjelse. Fuldt udstyret med enhver bekvemmelighed og en ø-sæde bar, det har et stort præparat område med to dræn, en indendørs grill, seks-brænder gas komfur, dobbelt ovne og vin skab alle omgivet af håndlavede brugerdefinerede mesquite kabinet. Udenfor er det vigtigste terrasseområde på 3000 sf ligesom at have din egen udvej med en 50 'swimmingpool (se opvarmningsanvisning nedenfor), indbygget gas- og kulgrill med underholdningsbar og udendørs lydanlæg - plus poolhus med sauna, våd bar og udendørs bruser. Gæsterne kan nyde aftener til s'mores og samtale omkring ildstedet, lyden af den spanske springvand og de indfødte blomsterhave, appelsin, grapefrugt og granatæble. To ekstra gårdhave giver gæsterne en rolig plads til at se på fugle og sommerfugle eller bare tage solen. Ovenpå er master + suite af 600 + sf en privat oase med balkon med majestætisk udsigt, en charmerende hems med pejs og en våd bar til ristning af solnedgangen. Master badet har også sin egen balkon, walk in shower og jacuzzi. Det bedste af alt, Pasos del Cielo tilbyder muligheden for at slappe af og opleve ørkenens skønhed på dine egne fem hektar, vandre og cykle i miles uden for din dør og spille golf, shoppe og spise kun få minutter væk. Som en gæst for nylig sagde i sin anmeldelse: 'Der er ikke mange garantier i livet, men dette er en af dem, jeg lover dig.' Jeg er glad for at hjælpe med alle de særlige arrangementer, du muligvis har brug for, og ser frem til muligheden for at have dig!VIGTIGE BEMÆRKNINGER:- Minimumsalder for den kontraherende gæst - 30 år. På grund af indretningen af hjemmet og ejendommen beklager jeg, at jeg kun kan acceptere børn, der er 10 år eller ældre. - Poolopvarmning: Hvis du gerne vil bruge poolopvarmningssystemet, opkræves der et gebyr på grund af størrelsen på poolen og omkostningerne til propan. Kontakt mig for spørgsmål.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Massage
  2. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med bruser
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane
For børn
  1. Legeplads
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres

  • Er der et poolområde på Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres?

    Ja, Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres?

    Ja, Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres?

    Ja, Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres?

    Populære attraktioner i nærheden af Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres inkluderer Old Tuscon Studios, Pima Air & Space Museum, Saguaro National Park, The Arizona Sonora Desert Museum, Arizona Stadium, Reid Park Zoo, Del Sol, Tucson International Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres?

    Afbestillingspolitikken for Private Hacienda Near Ritz Carlton Dove Mountain - Stunning Views on 5 acres varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.