Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268 (Barmouth, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268 (Barmouth, Storbritannien)

Om Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268

Railway Cottage, FAIRBOURNE Dette stenhugede sommerhus fra det 18. århundrede ligger i landsbyen Fairbourne tæt på Barmouth på Wales vestkyst og kan sove fem personer i tre soveværelser.Railway Cottage er et stenbygget middelalderhus fra det 18. århundrede i udkanten af kystbyen Fairbourne mellem Cambrian Mountains og Barmouth Bay i Snowdonia National Park. Med to soveværelser med dobbeltsenge, et enkeltværelse og et familiebadeværelse, kan dette sommerhus sove fem personer i komfort. Resten af boligen består af et udstyret køkken, en spisestue med en brændeovn og en stue med en elektrisk ild. Uden for hytten er lukkede gårdhave foran og bagud med møbler og en grill samt parkeringsplads til to biler. Med stranden kun femten minutters gang væk er Railway Cottage det ideelle feriemål for en familie, der ønsker at tilbringe deres ferie i sandet.Faciliteter: Olie centralvarme med brændeovn og elektrisk ild. Elektrisk dobbelt ovn med komfur, mikroovn, køleskab, vaskemaskine, tv med FreeSat, DVD. Brændstof, strøm og startpakke til brændeovn inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje, medbring venligst egne badehåndklæder. Barneseng, barnestol og trappe. Off road parkering til 2 biler. Lukkede gårdhave foran og bag med møbler og grill. Beklager, ingen kæledyr og rygning forbudt. Butik og pub 10 minutters gang. Strand 15 min gang. Bemærk: Der er en lille overdækket dam i forhaven. Bemærk: Sommerhuset er beliggende på en A-vej, der skal overholdes til enhver tid.Region: Berømt for sine kor, fantastiske bjergkæder og smukke dale. Dette vidunderlige land har noget for enhver smag. Fra Snowdonia i Nord Wales til Brecon Beacons og Pembrokeshire Coast i syd.By: Fairbourne er en landsby i Snowdonia Nationalpark, der ligger mellem de Cambrian Mountains og Barmouth Bay. Det hviler ved siden af en enorm sandstrand, perfekt til familie sjov og vandsport. Den velkendte by Barmouth, med sine pubber, restauranter og smukke strand, ligger kun 30 minutters gang væk langs The Bar, en jordstrimmel, hvorefter Fairbourne dampbanen løber. Hele regionen tilbyder fremragende vandreture, mountainbiking og vandsport og er hjemsted for mange fuglearter, der strømmer til områdets beskyttede strande og klippebad. Oplev Dolgellau og dejlige Aberdovey, og besøg de storslåede seværdigheder i middelalderens Harlech Castle, Portmeirion Italianate landsby og den vidunderlige Snowdonia National Park, alt inden for en kort køretur.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268

  • Er der et poolområde på Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268?

    Nej, Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268?

    Nej, Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268?

    Ja, Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268?

    Populære attraktioner i nærheden af Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268 inkluderer Barmouth Harbour, Beach Barmouth, Harlech Castle, Ffestiniog Railway, Black Rock Sands, Snowdonia National Park, Criccieth Castle, Criccieth Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268?

    Afbestillingspolitikken for Railway Cottage, Family Friendly In Fairbourne, Ref 4268 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.