Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088 (Savannah, USA)

Hele huset/lejligheden Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088 (Savannah, USA)

Om Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088

Rare River Street m / balkon, Historisk, Luksus, prisvenlig, 2/2, Loft STVR00088 'Savannah, hvor hvert hus er et slags museum, hver hektar en romantisk grav, der bevarer vores kollektive sydlige fortid. I Savannah er det nytteløst at foregive, at vi ikke alle er forbundet. Og som sådan kan du lige så godt gribe en rejsende og komme med på turen '.Smukke historiske hems på River Street med Savannah murvægge og trægulve igennem dette eksklusive moderne komfortable hjem. Eklektisk indretning, indtast dette loft fra historisk (google it) Factor's Walk Alley, og du vil se fra foyeren, store åbne områder til underholdning samt din egen balkon med udsigt over River Street og Savannah River. Privat ensuite tilbyder en kingsize-seng. Andre senge er en Murphy-seng (dronning) og en vidunderlig tempurpedic-sovesofa (dronning) i opholdsrummet. Brug timer på at se lastskibe og slæbebåde gå forbi samt aktiviteten i River Street. Det er et yndet sted at starte din dag med kaffe eller afslutte din dag med et glas vin.Efter at have turneret Savannah, vende tilbage til hjemmets bekvemmeligheder. Denne loftstrømning i River Street har en smuk privat suite, der tilbyder en king size seng og privat bad med skifergulve og skiferbruser. En Murphy-seng har en behagelig dronningsmadras, og dronningens sovesofa har også en vidunderlig tempur-pedic madras. Det er en god sovesofa (sjælden). Der er et andet badeværelse med stort brusebad. For din bekvemmelighed er der en vaskemaskine / tørretumbler i fuld størrelse og rigelig skabsplads. TV kan ses fra hvert sæde i opholdsrummet, men der er to komfortable stole m / ottomaner, der er gode til at læse. Køkkenet har alt hvad du behøver for at tilberede måltider, hvis du vælger at spise i. Der er et 42 'high definition-fladskærms-tv med alle premium-kabelkanaler til din fornøjelse og en fladskærm også i master. Loftet har også hurtig Wifi leveret af Comcast. Vi tilbyder Comcast til vores kanalvalg. Vores gæster nyder gratis kaffe, creamer og sukker, tesorter, sengetøj af høj kvalitet, badehåndklæder og dundyner. Kort, menuer og turneringsinformation er tilgængelig for din bekvemmelighed. For din fornøjelse kan du nyde de lokale bøger om byen og Savannahs historie. En meget speciel fordel for dette hems er manglen på klatretrappe for at få udsigt over 2. etage af River Street og Savannah River. Du kommer ind fra gydesiden ved hoveddøren (5 små trin), men er på 2. sal på flodsiden. Dette er vidunderligt for folk, der ikke kan lide at klatre trapper eller har vanskeligheder med trin. Du kan nyde River Street uden nogensinde at forlade loftet.Du kan køre helt op til døren for at fjerne din bagage eller dagligvarer og derefter parkere din bil på udpegede byparkeringspladser. Ingen parkering i gyden.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088

  • Er der et poolområde på Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088?

    Nej, Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088?

    Nej, Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088?

    Ja, Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088?

    Populære attraktioner i nærheden af Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088 inkluderer River Street, Southern Womens Show, Savannah Garden Exposition, Savannah Scottish Games, Georgia Bridal Show, Savannah Boat & Outdoor Show, Savannah City Market, Historic Savannah Trolley Tour.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088?

    Afbestillingspolitikken for Rare River Street W/balcony, Historic, Luxury, Affordable, 2/2, Loft Stvr00088 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.