Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens (Glasgow, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens (Glasgow, Storbritannien)

Om Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens

Nybygget 4 Soveværelse Country House med 1 hektar haver Beliggende i hjertet af Skotland, Loch End tilbyder en perfekt base for at udforske de allerbedste af dette smukke land. Dette nybyggede hus på landet lige uden for købstad Kilsyth komfortabelt sover 8 voksne i 4 soveværelser eller kan tilpasses til at sove 10 voksne med gæstesenge plus barnesenge til rådighed for små børn. Huset er meget rummeligt betyder større partier vil ikke føler trange. Fra huset skiltet vandreture tage dig i alle retninger, herunder langs den lochside og gennem den tilstødende Colzium Country Estate, hvor du vil finde attraktioner for unge og gamle, herunder den muromkransede haver og en stor ny legeplads.Huset er beliggende ved foden af ​​Banton Loch, som er en del af Colzium Country Park Estate levere fiskeri, vandreture og børns udendørs legeplads lige uden for døren. Den nærliggende Forth og Clyde kanalen netværk er kun 5 minutters cyklus og er overset af Antonine Wall, en World Heritage Site. Denne smukke vandveje fører øst til den imponerende Falkirk Wheel og vest mod Kirkintilloch .. For dem, der planlægger at hovedet længere væk motorvejsnettet er kun 5 minutters kørsel væk og giver hurtig nem adgang til Stirling, Edinburgh og Glasgow.Huset er nybygget til en meget høj standard og har god isolering, termoruder og downstairs gulvvarme. Bygningen tager også fordel af grøn energi og opvarmes af en 'jordvarmeanlæg' system, der giver et meget behageligt levende miljø fra vedvarende kilder.Nedenunder, ejendommen er kørestolsbrugere overalt og har et fuldt udstyret køkken med spiseplads til op til 12 personer, en meget stor stue med lædersofaer, TV, DVD og spil-området. Desuden har 1 soveværelse med dobbeltseng med en-suite toilet vådt gulv bruserum med grab skinner, et bryggers med vaskemaskine tørretumbler plus en separat garderobe toilet.Ovenpå, ejendommen har 2 gode store twin / dobbeltværelser med opbevaring, 1 familie badeværelse med funktionen badekar, stor bruseniche og vaskeskab, 1 usædvanligt stort soveværelse med king size kane seng med en-suite med dobbelt ende bad, bruser og twin bassiner. Der er også en hall opholdsstue med reol for dem behøver et sted at slappe af. Værelser har fladskærms-TV med DVD-afspiller.The Swan Inn at Banton Village er en behagelig gåtur langs søen siden og giver dig mulighed for at udforske det smukke omkringliggende landskab.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens

  • Er der et poolområde på Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens?

    Nej, Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens?

    Ja, Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens?

    Ja, Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens?

    Populære attraktioner i nærheden af Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens inkluderer Glasgow Airport, Celtic Park Stadium, Ibrox Stadium, Hampden Park, Central Station, Glasgow Queen Street, West End, Botanic Gardens.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens?

    Afbestillingspolitikken for Recently Built 4 Bedroom Country House With 1 Acre Gardens varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.