Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views (Dewey Beach, USA)

Hele huset/lejligheden Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views (Dewey Beach, USA)

Om Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views

REHOBOTH STRAND / DEWEY BAY FRONT, 3 BR & DEN 2. 5 BADHOVERNE 8 VAKRE UDVISNINGER Direkte på Rehoboth Bay! KUN FAMILIE Min ejendom foran bugten har en sandstrand med adgang til vand for vandsportentusiaster, mole og smukke solnedgange. Det er beliggende en 2 blok gang til havstranden. Gåafstand til alt Dewey Beach har at byde på. En nem cykel- eller trolley-tur til Rehoboth Beach og strandpromenaden. Snug Harbor # 8 er en ferie ved stranden i sig selv.Denne ejendom er familievenlig, ingen tilknyttet gruppeudlejning *** Tilgængelig hele året *** Leje fredag til fredag kun i højsæsonenKom til at slappe af i dette komplet renoverede feriehus ved bugten. Dette er et stort 3 soveværelser plus et hul med futon og stue sovesofa. Sovepladser 8 voksne og 2 komplette badeværelser og 1/2 bad. Dejlig afskærmet veranda med plads til 9 med udsigt over Rehoboth Bugt, sandstrand, dock og bugten naturpark. Stue med komfortabel sofa og stole og et 46 'smart TV. Ejendommen har central aircondition, nyt køkken med marmorbenke, høje ender apparater i rustfrit stål og en spisestang med plads til 4. Det store soveværelse har en king size seng og et eget badeværelse. Dette soveværelse har en væg med vinduer med panoramaudsigt over bugten. Dette lyse soveværelse er komplet med mørklægningsfarver, loftsventilator og fladskærms-tv. Soveværelse 3 har en queensize-seng.Soveværelse 2 har to nye hukommelseskum i fuld størrelse samt et 1/2 bad. Hiet har en futon.Stuen har en udtrækssofa.Ejendommen ligger på anden sal, den sydlige side af ejendommen. Der tilbydes privat parkering til 2 biler. Dette familiekompleks (uden leje af grupper) ligger i hjertet af Dewey-stranden, men det giver privatlivets fred en stenmur og sikkerhedsporte. Når du er inde i porten er det en fredelig tilbagetog. Slap af på stranden, paddle board, sejle, kajak eller krabbe for at nævne nogle få!Der er så meget at gøre med din familie. Gå til legepladsen lige nede på gaden. Havstranden ligger kun 2 gader væk, gåafstand til adskillige restauranter. Vi har endda en lille købmand på vores blok, hvis du er tør for mælk! Jolly Trolly samler sig på toppen af vores gade og leverer dig til den fantastiske Rehoboth Beach og strandpromenaden. Dette er et rigtig sjovt område for familier.Fredag til fredag huslejer kun i højsæsonenGod fornøjelse!Rygning forbudt på ejendommenFAMILIER KUN ingen uafhængig gruppeudlejningDette er en ejendom, der er fri for røg og kæledyr

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views

  • Er der et poolområde på Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views?

    Nej, Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views?

    Nej, Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views?

    Ja, Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views?

    Afbestillingspolitikken for Rehoboth Beach / Dewey Bay Front, 3 Br & Den 2.5 Bath Sleeps 8 Beautiful Views varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.