Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon (Saskatoon, Canada)

Hele huset/lejligheden River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon (Saskatoon, Canada)

Om River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon

River Front Open Concept Mansion Minutter fra Saskatoon 12.000 kvadratmeter beliggende på 2. 7 hektar på Saskatchewan River minutter syd for Saskatoon. Huset er en unik 13 niveau split med masser af arkitektonisk interesse. Indendørs Pool, Sauna, Massivt køkken, omfattende grund.Jeg er ny på udlejning og meget glad for at arbejde med dig for at give muligheder - alt er omsætningspapirer. Parterne opfordres! Stort festhus, og hvis du vil bruge sofaer og luftmadrasser, kan du sove meget stort antal mennesker. Jeg har lige sovet 24 personer uden at komme tæt på at være overfyldt! Dette er et meget åbent hus, folkene i huset skal lide hinanden - værelserne er store og luftige og åbne og i nogle tilfælde fordi de åbner i fællesarealer. soveværelser:Soveværelse har en king size seng, pejs, privat flodudsigt balkon og vedhæftet badeværelseValgfri tilsluttet Suite med separat indgang har queensize-seng (tilføj $ 50 / nat for at tilføje pakken),Valgfri ikke tilknyttet gæstehus tilføjer et 8. soveværelse (dronning) og et 7. badeværelse (tilføj $ 50 / nat)3 standard værelser har dronning senge, skabe og fælles badeværelser, alle har pooludsigt og 2 åbne er delvist åbne for udsigt fra et højere niveau.2 mindre værelser har høj kvalitet dronningstype barnesenge (6 'air plus 4' memory foam). Disse 2 værelser er forbundet og har en kort gåtur til et fælles badeværelse.Andre sover muligheder ... på nuværende tidspunkt er der et par store under udnytter værelser, der kunne være midlertidige muligheder. Luftmadrasser og ekstra strøelse til rådighed.Køkken - 2 køleskabe, vin køleskab, øl køleskab, 2 ovne, 2 komfurer, 2 håndvaske, mikrobølgeovn, fuldt udstyret med gryder, tallerkener, redskaber osv. Også fyldt med madklammer og krydderier.Valgfri Suite har også et fuldt køleskab, ølkøleskab, komfur, mikroovn osvValgfri Guesthouse har fuldt køleskab, komfur, ovn, mikroovn, kaffemaskineMaster suite har tekøkken med vask, køleskab, mikrobølgeovnPool område, jungle værelse-Indoor opvarmet pool med masser af planter herunder et 30ft højt træ!-Sommere mindre opholdsområder, et større opholdsområde.-Det er varmt og fugtigt - typisk omkring 32 ° C i dette rum. Om sommeren kan vi åbne på en massiv sten gårdhave.- Poolområde omfatter en sauna (våd / tør), et badeværelse og bruser.Udendørs rumBBQ (Weber propan) og brændeovn med grill3 andre brandkasser ... Jeg kan godt lide firepitstusindvis af kvadratmeter dæk og terrasser - med meget små møbler, men jeg vil købe udendørs møbler sommer 2018.Andre faciliteter:- Biludlejning kan være tilgængelig .... Jeg har en Toyota Prius (sæder 5), Toyota Highlander (7 i teorien, men 3. række af siddepladser er stram) og Dodge 3500 et ton flatdeck (sæder 3 og trækker af hale noget- Brug af kano og redningsveste - det er et middel til anstrengelse på stejle veje for at gå ned til dit eget stykke af floden.- mulig brug af en lille motorbåd- 3 sandstrande let tilgængelige med båd

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Kæledyr tilladt
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon

  • Er der et poolområde på River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon?

    Ja, River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon?

    Ja, River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon?

    Ja, River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon?

    Populære attraktioner i nærheden af River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon inkluderer Saskatoon John G. Diefenbaker International Airport, Wanuskewin Heritage Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon?

    Afbestillingspolitikken for River Front Open Concept Mansion Minutes From Saskatoon varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.