Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Room With One Single Bed In Old House (Triesenberg, Liechtenstein)

Hele huset/lejligheden Room With One Single Bed In Old House (Triesenberg, Liechtenstein)

Om Room With One Single Bed In Old House

Værelse med queen size dobbeltseng Huset ligger i centrum af Triesenberg med en kort gåtur (350m) fra det nærmeste busstoppested og en smuk udsigt syd til Alperne.Det er et meget gammelt hus og viser tegn på slid. For dem, der leder efter upåklagelig 5-stjernet indkvartering, kan dette være det forkerte sted, men for dem, der er tilfredse med karakterindkvartering, er dette stedet for dig.Bortset fra mig bor her også 3 katte, og derfor møder man en eller den anden kattehår, så vær venlig at ikke klage.Samfundet Triesenberg har meget at tilbyde naturelskere. Der er et skisportssted på hovedgaden i Malbun, som er en del af samfundet. Det tilbyder et lille og kendt skiområde. Der er også et område til langrend, skøjteløb og klassisk langrend. Der er vintervandrestier og en kælkbane.I landsbycentret kan du leje cykler, op til 24 timer gratis.Om sommeren tilbyder den samme udvej en bred vifte af aktiviteter som vandreture, mountainbike, ned ad bakke, og du kan endda se marmots i det vilde. Med lidt held vil du komme meget tæt på dem.Der er en sauna i huset, som kan bruges til en ekstra afgift på 10 € pr person pr brug.For dem der ønsker at blive længere, er der en vaskemaskine og tørretumbler, der kan bruges til en lille afgift på € 5.Der er et badeværelse delt af gæsterne.På trods af sin alder er huset udstyret med moderne belysningssystemer og andre elektroniske og 'intelligente' enheder, som kan gøre livet lettere.Selv for dem, der har en moderne teknologifobi, er det måske ikke det rette sted at bo.Alt i alt tilbyder dette område til en rimelig pris nogle grundlæggende overnatningsmuligheder med kort afstand til natur og udendørs aktiviteter.Check-in ved ankomst er mellem 17:00 og 20:00. Hvis du vil afvige fra dette, skal du først afstå fra at gøre det.Hvis nogen ønsker at bruge køkkenet eller andre områder, beder jeg dig om at spørge først og vise, hvor tallerkener og kogepander er.Generelt sætter jeg pris på at blive spurgt, før tingene i huset bruges. Da jeg bor i huset, er der områder, der er private, og jeg vil gerne skille mellem gæst og privat, og det gælder kun køkkenet og alt det deriende og forstå venligst.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Hårtørrer
  4. Elkedel
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Room With One Single Bed In Old House

  • Er der et poolområde på Room With One Single Bed In Old House?

    Nej, Room With One Single Bed In Old House har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Room With One Single Bed In Old House?

    Nej, Room With One Single Bed In Old House tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Room With One Single Bed In Old House?

    Ja, Room With One Single Bed In Old House har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Room With One Single Bed In Old House?

    Populære attraktioner i nærheden af Room With One Single Bed In Old House inkluderer Laax Flims Falera, Lech-Zuers, Damüls - Faschina, Arosa, Lenzerheide, Lindauer Hafen, Wintersportgebiet Malbun, Silvretta Montafon.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Room With One Single Bed In Old House?

    Afbestillingspolitikken for Room With One Single Bed In Old House varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.