Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views! (Carrapateira, Portugal)

Hele huset/lejligheden Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views! (Carrapateira, Portugal)

Om Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views!

Rustik hytte med haveterrasse og havudsigt! 'The Casa do Pescador er min favorit stedet i Carrapatiera. Huset er lille, men terrassen er fantastisk, med flot udsigt over den smukke og fredelige dal og stranden i Bordeira. Huset er perfekt; du behøver ikke mere end det. Hvad er privatlivets fred. Hvis du har brug for noget ro og vil gerne forbinde med naturen og dig selv, er Casa det rigtige for dig. ' (Pierre, kundeanmeldelse)Casa do Pescador er et renoveret fiskerhus (lille strand bungalow studio lejlighed) for 1-3 personer (en dobbeltseng og en sovesofa til en). Huset ligger kun 2 minutters gang udenfor centrum af den pittoreske pueblo i Carrapateira, omgivet af sydvestlige Alentejo og Vicentine Coast Natural Park, og er en kort afstand fra nogle af de smukkeste strande i Portugal. Selvom det er praktisk at byen, tilbyder terrassen med bord til spisning og lounger privatliv og udsigt over Bordeira-dalen og stranden. I stueetagen er der et værelse med et lille køkken og spiseplads, badeværelse med bruser og separat opholdsstue. På ovenpå loftet er der et soveværelse med dobbeltseng. Casa do Pescador og det smukke omgivende naturområde giver dig mulighed for at afbryde din daglige rutine og genoprette forbindelse til naturen og dig selv. Når du skal 'tilslutte igen', er WIFI tilgængelig på social klubben i Carrapateira Plaza og de mange barer og terrasser i byen. Hvis vejret holder dig hjemme, er der en videoskærm og et stort udvalg af dvd'er og bøger. Hvis det bliver lidt koldt, blæsende eller regnfuldt, anbefaler jeg en tur til Algarve sydkysten, hvor vejret ofte er mildt og solrigt. Området byder på et stort udvalg af naturlige og kulturelle steder at besøge og nyde. Jeg kan give dig en brochure med detaljer om området, steder at besøge, vandreture langs den berømte Ruta Vicentina og andre aktiviteter i området. Casa do Pescador er den perfekte base camp for at udforske den spektakulære Alentejo og Algarve kyst og sydvestlige Alentejo og Vicentine Coast Natural Park.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Køkken
  3. Køleskab
  4. Kaffemaskine
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views!

  • Er der et poolområde på Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views!?

    Nej, Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views!?

    Nej, Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views!?

    Ja, Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views! har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views!?

    Populære attraktioner i nærheden af Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views! inkluderer Pinhão beach, Rocha Strand, Dona Ana beach, Zambujeira do Mar beach, Benagil Beach, Praia do Camilo, Avenida dos Descobrimentos, Prainha.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views!?

    Afbestillingspolitikken for Rustic Cottage With Studio Apartment And Sleeping Loft: Garden With Ocean Views! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.