Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking! (North Bend, USA)

Hele huset/lejligheden Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking! (North Bend, USA)

Om Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking!

Afsondret og behageligt hundevenligt hjem m / et dæk plus ATV / bådparkering! Skjult flugtVores kalender opdateres i realtid, og vores natlige priser vises nøjagtigt. Indtast blot de ønskede datoer og klik på 'Book nu!'Hidden Escape ligger i fredelige, skovklædte omgivelser og er tæt på Stillehavets kystlinje og flere smukke søer. Det er det ideelle hjem for en lille familie eller to par at komme væk fra trængsel i deres travle liv. Denne leje er for nylig blevet opdateret og har en rummelig opholdsstue med tilsluttet køkken. Udendørs vil gæsterne elske at tilbringe varme sommerdage på fordækket og nyde den ro og ro, som hele denne ejendom har at byde på. Og sørg for at være på udkig efter besøg af rådyr og elge! Hvad er der i nærheden:Sørg for, at du medbringer din båd eller ATV, fordi Hidden Escape tilbyder masser af plads til at parkere dem, og er kun en kort køretur fra nogle af områdets bedste søer og klitter. Hvis du ikke ejer dine egne, kan du leje en for dagen i det nærliggende North Bend. William Tugman State Park ligger kun 12 miles nord og tilbyder adgang til den smukke ål-sø, fantastisk til svømning, kajak eller paddleboarding. Ting at vide:Gratis WiFiKomplet køkken med opvaskemaskineHunde er velkomne med et ekstra natgebyr for kæledyrDu skal kontakte os for at tilføje mere end en hund til reservationen, hvis tilladt. $ 20 per hund per nat. Hvis kæledyr er tilladt, vil gebyret for den første hund blive inkluderet i de angivne samlede omkostninger.Parkeringsnoter: Gæster kan parkere op til tre køretøjer. Der er ingen garage.Vandadgang: Stranden har tre adgangspunkter - Horsfallstrand falder mod syd, Hauser iscenesættelsesområde og Spinreel Campingplads mod nord. Skadesfritagelse: De samlede omkostninger ved din reservation for denne ejendom inkluderer et gebyr for afkald på natlig skade (“Management”) plus eventuel skat (“Skadesfritagelse”). (Der kan anvendes en rabat ved ophold på 28 nætter eller længere, hvis tilladt.)Damage Waiver dækker dig for op til $ 2.000 for utilsigtet skade på ejendommen eller dens indhold (såsom møbler, inventar og apparater), så længe du rapporterer hændelsen til værten inden du tjekker ud. Gebyret for skadesfritagelse eliminerer behovet for et traditionelt depositum.Mere information kan downloades fra 'Lejeaftale' på kassen siden.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking!

  • Er der et poolområde på Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking!?

    Nej, Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking!?

    Ja, Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking!?

    Ja, Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking!?

    Populære attraktioner i nærheden af Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking! inkluderer Columbus Municipal Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking!?

    Afbestillingspolitikken for Secluded & Comfortable Dog-Friendly Home W/ A Deck Plus Atv/Boat Parking! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.