Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House (North Beach Haven, USA)

Hele huset/lejligheden September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House (North Beach Haven, USA)

Om September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House

Lej oktober til april for $ 3000 om måneden. Vores 4 soveværelser ved havet, 2 badeværelser hævet og totalrenoveret ranch er det perfekte LBI-strandhus til dig, din familie og venner. Det er en meget kort gåtur, kun syv (7) huse til stranden uden besværet med at krydse travlt Long Beach boulevard. Vi har central luft i hele huset og en Wi-Fi-termostat. Vær opmærksom på, at du kan indstille termostaten til den temperatur, du ønsker, vi stiller ingen begrænsninger for vores gæster, så meget, hvor sej de kan holde hjemme. Vores hus er kæledyrsvenligt, så lad os medbringe din hvalp, da vi ved, at de er en vigtig del af enhver familie. Kontakt os med andre spørgsmål vedrørende vores kæledyrspolitik og vores ikke-refunderbare kæledyrsgebyr. Vores hus ligger på en 75 'x 100' stor masse. Det åbne konceptet er meget rummeligt, moderne og velindrettet. En åben, rummelig stue, spisestue, opholdsstue og et fuldt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt et smagfuldt helt nyt køkken udstyret med nye rustfrit stålapparater er omdrejningspunktet for dette smukke hus. Sæt på den ene side er master suite med et walk-in closet og master bad samt en konge seng. Placeret ned en anden gang, perfekt til privatliv og adskillelse er tre gæst soveværelser og et komplet badeværelse, herunder en sekundær mester med en dronning seng; og derefter to flere gæstetovertræelser med tvilling over hele køjesenge. Hjemmet er perfekt til to familier eller en stor gruppe, der sover op til ti personer komfortabelt. Hvis du ikke kan finde den duplex, du ledte efter, er dette det perfekte enkeltfamiliehus til dig og din familie. Den overdimensionerede gård er ideel til kæledyr eller unge. Værftet er helt indhegnet, så din hund kan lege og løbe rundt uden bekymringer. Der er to store og rummelige dæk (en ud af køkkenet og den anden ud for spisestuen), som tilføjer til det udendørs rum og er fantastisk til spisning eller bare slapper af med et glas vin eller en øl. Der er også en udendørs bruser og en stor to bil garage med næsten ubegrænset plads, der er ideel til strand legetøj i alle størrelser! Masser af spisning samt is og lokale LBI attraktioner i gåafstand. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os og spørge. Der er seks strand badges samt 6 strandstole til brug. Der er en Samsung HD fladskærm i stuen, sammen med en anden fladskærm i master. Vi har Xfinity kabel og High Speed Wi-Fi. Vi glæder os til at have dig og gøre vores strandhus så behageligt for dig som det er for os. ** Der vil være en $ 500 refunderes depositum forfalder senest 30 dage før Check in. Det fulde depositum vil blive returneret, hvis huset er tilbage i samme stand som det er fundet ** Du er velkommen til at stille spørgsmål og vi vil gøre vores yderste for at imødekomme alle anmodninger samt give et hurtigt svar på eventuelle henvendelser.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House

  • Er der et poolområde på September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House?

    Nej, September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House?

    Ja, September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House?

    Ja, September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House?

    Populære attraktioner i nærheden af September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House inkluderer Boardwalk, Golden Nugget, Resorts, Atlantic City Comedy Festival, Boardwalk Hall, Harrah's, Borgata, Revel.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House?

    Afbestillingspolitikken for September still available! Immaculate Oceanblock Pet Friendly 4 Bedroom House varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.