Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface! (Elizabethtown, USA)

Hele huset/lejligheden Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface! (Elizabethtown, USA)

Om Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface!

Smukke Adirondack Estate i en meget privat indstilling Centerfield Estate er praktisk til landsbyen Elizabethtown, NY, som ligger i Adirondack High Peaks og inden for nem kørselsafstand fra Lake Champlain, Lake Placid og de olympiske spillesteder, downhill skiområder i Whiteface og Gore Mountains. Plattsburgh, Montreal, Burlington og Albany er alle inden for en 2-timers kørsel. Centerfield er en af ​​de oprindelige og de største resterende ejendomme i Elizabethtown, New York. Det velbevarede og vedligeholdte 1920-tallet koloniale revival-stil hus har udsigt over skovområder, der har et netværk af veje og stier og over en mil af fronten på floden Boquet. Med seks soveværelser, fire og en halv bad, fire pejse, firepit, verandaer, grønne hus, haver, hegn og en pool, er denne ejendom Grand Dame i landsbyen. Vandreture, fiskeri, sejlsport, golf, jagt, cykling, dyreliv, alpin og langrend, klatring, rafting, padling er inden for gåafstand eller i nærheden. Lake Placid, Wilmington og de olympiske spillesteder er inden for en 25 minutters kørsel. Trådløst internet er tilgængeligt i hele hjemmet. Huset er udstyret med et fladskærms-tv, kabel, dvd-afspiller, en Wii-spilkonsol. Vores hjem sover 16 personer i senge. Prisen pr. Nat inkluderer 12 personer; Der er en $ 100 gebyr per person booking et ophold for mere end 12 personer. Bemærk venligst, når du foretager reservationen, hvor mange personer der er i din fest.Master Bedroom: King sengSoveværelse to: Dronning sengSoveværelse tre: King sengSoveværelse fire: Queen sengSoveværelse fem: Queen sengSoveværelse seks: to dronning senge og en fuld sengBadeværelse en: kar med brusebadBadeværelse to: brusebadBadeværelse tre: karbadBadeværelse fire: karbadHalv bad på første salFuldt udstyret køkkenButlers pantryVaskemaskine og tørretumblerDVDKabel TVUdendørs bordtennisbordFlodrørInternetFrisk sengetøj og håndklæder vil blive ydet mod et gebyrSkovklædte omgivelserGå til købmand, apotek, hardware og spiritusbutikÅben baggård med spisebordÅben verandaCheck in: 3:00 PMCheck ud: 11:00 AM7-nat minimum ophold fra juni til september3-nat minimum ophold i ikke-peak måneder

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface!

  • Er der et poolområde på Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface!?

    Ja, Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface! har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface!?

    Ja, Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface!?

    Ja, Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface!?

    Populære attraktioner i nærheden af Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface! inkluderer Burlington International Airport, Olympic Jumping Complex, Adirondack Plein Air Festival.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface!?

    Afbestillingspolitikken for Spectacular Home In The Adirondacks-6 Bedrooms/ski Whiteface! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.