Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards (Manson, USA)

Hele huset/lejligheden Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards (Manson, USA)

Om Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards

Spektakulære udsigter på 4-acre Family Oasis blandt Vineyards & Orchards Beliggende i bakkerne over Lake Chelan i hjertet af plantager og vin land, vores ferie hjem har en flot udsigt over Lake Chelan, bjergene, Roses Lake og mange vingårde. Det har 3 + soveværelser og 3 badeværelser, og det er et perfekt sted for en familiesammenføring eller en familieudlejning. Der er masser af plads til at parkere din båd eller RV!Spis morgenmad eller aftensmad, mens du nyder udsigten på dækket, der strækker hele længden af ​​bagsiden af ​​huset. Nyd 4. 12 hektar gemt mellem vinmarker og frugtplantager. Der er et stort græsklædt legeplads for alle slags familie sjov. Det er en kort gåtur ned ad vejen til Hard Wow to Hoe Winery, en 'Best of Washington' 2010 nominee. Tag den 15 kilometer naturskønne loop tur (bil eller cykel) af vingårde og derefter hovedet tilbage for at slappe af i boblebadet. Det er kun få minutter fra Manson Bay Beach & Marina, den eneste strand på hele søen med en livredder på vagt. Hovedniveauet har kokkens køkken med granit bordplader og et vikingområde; morgenmadsbaren gør det til et perfekt sted til underholdning og indsamling i slutningen af ​​dagen. Din spisebord sætter alle dine gæster. Stuen, spisestuen og køkkenet åbner alle op til det fantastiske dæk. Der er 2 soveværelser og et smukt opdateret badeværelse med glasblok. Trælofterne og en brændeovn gør det hyggeligt sted at hænge ud om vinteren.Det lavere niveau har to separate 'vinger'. Én fløj er et stort familieværelse med sofa, stol, lille legeplads med bord, 1 dobbeltseng og en køjeseng med dobbelt madras på bunden og dobbelt opad. Der er også et badeværelse. Den anden fløj har et separat område med soveværelse (queensize-seng), badeværelse og en stue med fold-out sofa og tv. Dette område fører ud til boblebadet.Uanset om du er her til sommer eller vinter, er mulighederne for sjov uendelige. Om sommeren efter at have tilbragt en dag på søen, kan vandski, fiskeri eller flydende mv. Komme tilbage for at slappe af med et spil volleyball, kroket, hestesko, badminton eller slip og glide. (kun kroket leveres). Ønsker du at få lidt spil eller gå til en koncert? Det er mindre end en kilometer til Mill Bay Casino. Du kan tjekke sommerkonsertserien på deres hjemmeside. Du kan slentre gennem Manson Farmer's Market onsdag eller lørdag for at prøve de lokale produkter. Hvis du har en båd, kan du enten starte eller leje en slip på Manson Bay Marina for dit ophold. Der er også bådudlejning til rådighed for hverdage eller time.Om vinteren har du den perfekte slæde / slange bakke. Du behøver aldrig at forlade huset for alle slags vinter sjov. Du er kun en kort køretur til to forskellige skisportssteder, eller Roses Lake er kendt for sin vinter isfiskeri! Der er snow mobile udlejning, Oktoberfest på Leavenworth bayerske landsby, langrend, alpint skiløb og meget meget mere.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards

  • Er der et poolområde på Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards?

    Nej, Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards?

    Ja, Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards?

    Ja, Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards?

    Populære attraktioner i nærheden af Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards inkluderer Alta Lake.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards?

    Afbestillingspolitikken for Spectacular Views On 4-acre Family Oasis Among Vineyards & Orchards varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.