Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! (Cooperstown, USA)

Hele huset/lejligheden Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! (Cooperstown, USA)

Om Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!

Star Field Cottage, så tæt på Cooperstown Dreams Park, så langt fra stress! Beliggende ved foden af ​​over 1000 hektar skovklædte vandrestier kun 7 miles fra Cooperstown Dreams Park & ​​Brewery Ommegang og kun 2,7 miles fra hjertet af Cooperstown er et charmerende 2-værelses sommerhus, perfekt til en familieferie eller romantisk ferie. Vandre vores skovvejsspor frem til Star Field med udsigt over Lake Otsego's uberørte skønhed. Nyd et glas vin som du lounge på den hyggelige veranda eller saml rundt i hjertet af vores håndbyggede pejs i den rummelige stue.Star Field Cottage kan rumme op til 6 gæster (op til 3 par eller en familie på 6 og op til 2 velopdragen og husuddannede hunde!) og er smukt indrettet med mange faciliteter, herunder nogle lokale godbidder som frisk kaffe brændt lige her i byen på StageCoach Coffee og nogle af de bedste valg af øl fra vores helt egen verdenskendte bryggeri Ommegang! Der er en enorm glassed i veranda til spisning samt et udendørs område til dine BBQing fornøjelser. Vi har 2 mountainbikes til brug i de varmere måneder samt langrendsløjper og snesko til brug i vintermånederne. Vores ejendom har en logvej, der fører dig til toppen af ​​bjerget med betagende udsigt over Lake Otsego og adgang til de mange stier, der vil tage dig over hele bjerget eller ind i downtown Cooperstown.Star Field Cottage er knyttet til vores 1820s gård, men helt privat, herunder en separat indgang, og det er egen asfalteret indkørsel og smuk forhave med stenmur, vildtgræs have, aromatiske lilacs og udsigt over den fortryllede skov.Let tilgængeligt for Clarks Sportscenter, som er et state of the art fitnesscenter, gymnasium og websted for Baseball Hall of Fame Induction Ceremony. Kun 4 minutters kørsel fra downtown attraktioner, herunder mange gode restauranter ... Farmers Museum, Glimmerglass operahus, Fenimore House Museum og National Baseball Hall of Fame. Historiske Cherry Valley er kun 7 miles nord og tilbyder også en række restauranter og kunst programmer.Cooperstown er fyldt med mange andre attraktioner end bare Baseball Hall of Fame. Der er flere andre museer (Farmers Museum og Fenimore House) og også mange restauranter at vælge imellem. Udendørsaktiviteter er i overflod på og omkring Lake Otsego, herunder sejlads, kajak, svømning, vandreture og cykling. Der er to golfbaner på søen og begge er unikke og udfordrende for både begyndere og eksperter.Vi har lige købt denne ejendom i løbet af foråret og planlægger at være hjemme mest hver uge i år, så vi ville elske at møde dig og hjælpe med at sikre, at du får se og gøre alle de gode ting, som vi lokale kender, er sjove og umagen værd. Du er velkommen til at spørge, hvis du har spørgsmål! Scott

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!

  • Er der et poolområde på Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!?

    Nej, Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!?

    Ja, Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!?

    Ja, Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!?

    Populære attraktioner i nærheden af Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! inkluderer Oneonta Municipal Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress!?

    Afbestillingspolitikken for Star Field Cottage, Minutes From Everything But So Far From Stress! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.