Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. (Abbotsford, Canada)

Hele huset/lejligheden Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. (Abbotsford, Canada)

Om Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.

Gå væk fra livets travlhed til denne betagende naturskønne ejendom. Vores smukke landsted ligger på de høje bredder af Fraser-floden med en fantastisk udsigt over majestætiske bjerge. Gå væk fra livets travlhed i et rummeligt 2BR / 1 bad sommerhuslignende privat rum i vores hjem. Fra din ekspansive solrum, se trækbåde nedenfor, mens skaldede ørne svæver over den bølgende flod eller krøl med en bog af den hyggelige ild med en kop te. To rummelige soveværelser og et stort bord giver god plads til 4 til at bo komfortabelt. Ude i amtet endnu inden for en times tid fra det smukke Vancouver; omgivet af bjerge og få minutter fra Trans Canada Trail. Dette nyligt renoverede engelske Tudor-hus blev bygget af Albert og Mary i 70'erne og har siden den tid båret en arv af varm gæstfrihed.En privat indgang i 2. sal byder dig velkommen til alt hvad du har brug for inden for dit rum. Der er rigelig parkering, en stor gård, mark og skov, hvor man kan slappe af eller udforske. Du er fri til at bruge den rummelige gårdhave, BBQ og dæk med udsigt over floden. Bemærk, at du skal være i stand til at gå en trappe for at komme ind i dette hjem.Vinsmagning land er kun få minutter ad vejen fra vores hus, og Tuscan Farm Gardens er et par minutters gang væk! Vi har også den smukke trans-Canada-trail kun et par kilometer væk fra vores dør. Vores kvarter er venligt og rummeligt med lamas, køer, får og geder der bor i nærheden.Den internationale lufthavn Abbotsford er en bekvem 15 minutters kørsel væk, og Vancouver lufthavn og Vancouver Island færge er en times væk. Seattle og Whistler er kun 2 timer i bil. Vancouver og Abbotsford lufthavnstransport kan muligvis arrangeres med værten mod et ekstra gebyr. Et stort udendørs indkøbscenter til shopping og en række internationale restauranter ligger 8 minutter væk i bil. At have din egen transport til at hente snacks eller se seværdighederne ville være nyttigt.Nogle år fra ca. 23. juni til 6. august vælger myggen at besøge vores område i fuld kraft dag og nat. Andre år dukker de næppe op. Det er vanskeligt at forudsige hvornår og om de vil ankomme år for år. Vi bor på stedet i samme hus, så vi vil være til stede for at byde dig velkommen og besvare dine spørgsmål, men du kan frit nyde pladsen privat.Velkommen!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Spacenter
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Wi-fi
  3. Kaffemaskine
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.

  • Er der et poolområde på Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.?

    Nej, Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.?

    Nej, Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.?

    Ja, Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.?

    Populære attraktioner i nærheden af Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. inkluderer Chinatown, Mount Baker Ski Area, Greater Vancouver Zoo, Abbotsford International Airport, Blaine Municipal Airport, Bellingham International Airport, Aberdeen Park, Melbourne Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property.?

    Afbestillingspolitikken for Step Away From Life'S Bustle To This Breathtaking Scenic Property. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.