Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool (Adelaide, Australien)

Hele huset/lejligheden Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool (Adelaide, Australien)

Om Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool

Studioværelse til par og 2 til med opvarmet svømmebassin Lyst og luftigt studieværelse med masser af vinduer, der slipper ind masser af naturligt lys, alle med persienner til privatlivets fred. Køling leveres af en 'in wall' fordampningskøler til sommeren og en elektrisk varmelegeme om vinteren. Værelse er isoleret. Dette værelse er forhøjet og har udsigt over swimmingpoolen og underholdningsområdet. Swimmingpool er tilgængelig til brug 1. oktober - 31. maj hvert år. Dette område deles med andre gæster, hvis de besætter huset på samme tid. Lille skærm (TV, men ikke tilsluttet gratis til air-tv) med USB- og HDMI-indgang og indbygget DVD-afspiller. Tag din harddisk, og sæt stikket i.Bord til to og skab med bestik, service, elektrisk brødrister, mikroovn, elkedel.Sovesofa til et par. Ekstra 1 eller 2 Foldup senge med soveposer, puder og lagner kan leveres for $ 8 per dag hver ekstra. Dette føjes til gebyret, når du bestiller for mere end 2 personer. Book flere senge, hvis du har brug for separat soveplads, gælder den daglige pris pr. Ekstra seng. Slap af på liggestole og liggestole, leg pool, have grill, lege dart og svømme i fuld størrelse opvarmet swimmingpool med spa-jetfly. Stor esky leveres sammen med en køleskab, fryser i fuld størrelse. Sound bar med subwoofer tager dine usb-, aux- og Bluetooth-indgange til din udendørs musikunderholdning. Dette område deles med gæsterne i hovedhuset, hvis de er til stede på samme tid.Badeværelse / Tøjvask har bruser og toilet og stor vaskemaskine til dit brug. Al shampoo, balsam, deodorant, vaskepulver, kropsvask og poolhåndklæder er inkluderet. Dette kan deles, hvis der er gæster i hovedhuset.Du vil have din egen private adgang gennem låst garage, med elektrisk rulledør med din egen fjernbetjening.Jeg leverer kaffe, te, sukker, mælk og let morgenmadsprodukter til din første nat.Hvis du har brug for en lejebil, kan jeg levere en fra $ 30 pr. Dag eller en 8 pers. Fra $ 51 pr. Dag. Dette kan leveres til lokalerne, når du booker et i forbindelse med studierummet.Tjek ind er fra 13 til 18. Indtjekning uden for disse tider er muligvis tilgængelig efter forudgående aftale. Tjek ud 10:00. Senere tjek at jeg er tilgængelig efter forudgående aftale.Andre ting at bemærkeNår hovedhuset okkuperes fra tid til anden, kan det udendørs underholdende område, swimmingpool og uden for vaskeri / badeværelse delesRet familieboliger. Vores kvarter er stille og sikkert. Tre huse nede ad vejen er der en stor park med grill, lysthus, legeplads med udstyr, tennisbaner og creek, hvor børn kan fange yabbies.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool

  • Er der et poolområde på Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool?

    Ja, Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool?

    Nej, Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool?

    Ja, Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool?

    Populære attraktioner i nærheden af Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool inkluderer Glenelg Beach, Adelaide Airport, West Beach, Aldinga Beach, Henley Beach, Adelaide Oval, Port Noarlunga Beach, Adelaide CBD.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool?

    Afbestillingspolitikken for Studio Room For Couple And 2 More, With Heated Swimming Pool varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.