Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex (Daventry, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex (Daventry, Storbritannien)

Om Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex

Fantastisk georgisk herregård på 6 hektar med privat indendørs swimmingpoolkompleks Søjler, elektrisk betjente porte, hilser dig ved indgangen til denne unikke ejendom, der er beliggende i bunden af den lange private indkørsel. En 3-etagers, klasse 2, 200 år gammel georgisk herregård, beliggende i privat grund på 6 hektar, omgivet på tre sider med åbent landskab med gangstier, der når op til 20 miles væk.Et smukt renoveret privatejet hjem giver en fantastisk indkvartering. Med en moderne vri blandet med traditionelle funktioner gør dette til en egenskab at skille sig ud fra resten.Køkkenet har et forbløffende hvælvet loft med skræddersyede håndmalede køkkenenheder og bordplader af granit, kalkstengulve og et unikt spisepladsområde kombineret med de store bifoldede eg-døre med udsigt over koi dammen og dårskab udover også inden for dette rum er den store opholdsstue med perlefarvet læders hjørnesofa og kosestol, hvilket gør dette til en perfekt familieplads, hvor alle kan nydes og er et af de mange højdepunkter i dette vidunderlige hjem. Inden i det originale hus er en pragtfuld stue med marmorpejs, som kun er dekorativ og store franske bugtdøre ud mod en stor brolagt terrasse.Spisestuen kan prale af en stor original indvendig kamin til dekorativ brugKæmpe lysekrone over et antikt bord af mahogny med plads til 12Helt privat og knyttet til ejendommen er et vidunderligt indrettet fritidskompleks, der inkluderer glasflisebelagt opvarmet indendørs pool med omklædningsrum og sauna plus et hjemmegym. Et super stort fritidsrum med dobbelt sideforstyrrelser i egetræ, granitbar, amerikansk køleskab med fryser, biografskærm og projektor, møbleret med sofaer i hvidt læder. Hele denne facilitet er udelukkende til din fornøjelse.Der er en kulgrill, medbring dit eget trækul og rengør efter brugPå 1. sal finder du 3 soveværelser med dobbeltsenge, der inkluderer master-suiten med en kejserstørrelse, guldbladet seng med karnap og privat ensuite med dobbelt granitbassiner og bruser, sammen med yderligere 2 dobbeltværelser med dobbeltsenge, plus singler.På 2. sal yderligere 3 dobbeltværelser med dobbeltsenge i alt plus 1 enkeltseng i en og en enkelt trille tilgængelig i de to andre, ideelt til børn, plus et yderligere dobbeltværelse beliggende i stueetagen velegnet til alle især dem der foretrækker at være på et niveau.Huset ligger overfor kajen i udkanten af en lille landsby med pubber og butik inden for en behagelig gåtur langs kanalstien.Der er parkering på grusens drejecirkeldrev foran på ejendommen for over 10 køretøjerEt udendørs køkkenområde ligger ved siden af fritidskomplekset med nedsænket terrasse, massiv udendørs pejs og siddepladser til at slappe af.Et nedsænket boblebad på dækket med udsigt over landskabet sikrer et afslappende ophold.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
Velvære / spa
  1. Sauna
  2. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex

  • Er der et poolområde på Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex?

    Ja, Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex?

    Ja, Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex?

    Ja, Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex?

    Populære attraktioner i nærheden af Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex inkluderer International Airport Birmingham, NEC Birmingham, Silverstone Circuit, Cotswold Way, King Power Stadium, Genting Arena, Mk Stadium, Fox and Goose.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex?

    Afbestillingspolitikken for Stunning Georgian Manor Nestled In 6 Acres With Private Swimming Pool Complex varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.