Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville (Helensville, New Zealand)

Hele huset/lejligheden Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville (Helensville, New Zealand)

Om Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville

Bedøvelse hus til en afslappende ferie med swimmingpool i Helensville Denne store og komfortable ejendom er beliggende i Helensville Auckland. Den enorme 5 og en halv hektar jord vil sikre, at du kan nyde din fredelige ferie i et roligt og uafbrudt miljø. Gå ned ad bakken over paddocks til bunden af ejendommen, der er et fuldt indhegnet buskeområde, omkring 2 hektar, med store kauri træer. Du vil helt sikkert nyde de smukke fuglesang.Huset ligger på toppen af bakken, som består af 5 soveværelser med dobbeltsenge, 3 badeværelser, 1 køkken og 1 tekøkken med 2 master ensuite. Stuen er bred og åben med smuk gård udsigt fra skydedøre og vinduer. Et stort og fuldt funktionelt køkken i hovedstuen og et andet tekøkken. Huset har også en stor og privat udendørs swimmingpool, der er perfekt til sommeren. Det tager mindre end 45 minutter at køre til Auckland Lufthavn, 35 minutter at køre til Auckland CBD, 20 minutter til det største Northwest Mall, mindre end 10 minutter til lokale bycentre - Helensville og Waimauku. Den nærliggende Huapai / Kumeu-regionen ligger i hjertet af vinlandet. Masser af vinmarker og mange restauranter ligger i nærheden. Vores verdensberømte særlige sorte sandstrand Muriwai ligger kun 20 minutters kørsel. Det er vært for en bemærkelsesværdig Gannet Colony (fugletitting område), og hele området har masser af vandreture og aktiviteter. To gode mountainbike spor er kort køretur væk. De lokale skove er også vert for træ eventyr, der raser mellem gigantiske fyrretræer og maling balling.Særlige forhold:1. Minimumsaften kan variere, og rabat er muligvis ikke tilgængelig på nogle højdepunkter på året.2. En udgang rengøringsgebyr er påkrævet. Gebyret, der vises på denne fortegnelse, gælder for to overnatninger for op til ti personer: det kan være mere for længere ophold og større grupper.3. Parterne er ikke tilladt, medmindre det efter forudgående aftale.4. Det maksimale antal tilladte personer er nummeret på lejekontrakten.5. En sats for en overnatning kan være ledig - spørg efter et tilbud.Ekstra: Rengøring (kræves, $ 80.00 per ophold, Linned (inkluderet); Wifi (inkluderet)Hvis der er mere end 10 personer i din gruppe, gælder ekstra omkostninger. Plejer kontakte lederen for detaljer. Ejendommen er ejet af et venligt og venligt par, der ønsker, at alle nyder deres afslappende ferie i denne vidunderlige ejendom.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville

  • Er der et poolområde på Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville?

    Ja, Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville?

    Nej, Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville?

    Ja, Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville?

    Populære attraktioner i nærheden af Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville inkluderer International Airport Auckland, Auckland CBD, Sky Tower, The Auckland Waterfront, New Zealand National Maritime Museum, Viaduct Harbour, ASB Theatre - Aotea Centre, Mount Eden.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville?

    Afbestillingspolitikken for Stunning House For A Relaxing Holiday With Swimming Pool In Helensville varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.