Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round. (Toulon, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round. (Toulon, Frankrig)

Om Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round.

Fantastisk havudsigt, strand ved dine fødder, boligområde, der bor hele året rundt. Lejligheden ligger på 3. sal i en af de ældste og smukkeste boliger i Mourillon. Den 20 m2 store terrasse, de tre soveværelser og stuen har alle en spektakulær havudsigt på 180 °.Terrassen er beskyttet mod solens varme stråler af elektriske persienner, soveværelserne og stuen med rulleskodder, og de vigtigste værelser har aircondition.Der er 6 senge:- soveværelse med dobbeltseng i 160- soveværelse 2 med to 90 cm senge, der kan tilsluttes- soveværelse 3 med en trille seng med 2 x 80 sengeSoveværelserne har store opbevaringsskabe med skabe, hylder, skuffer, bøjler og belysningTo badeværelser, hver med et brusebad og et ophængt toilet, inklusive et bidet (system, der blev brugt i Japan i lang tid), hårtørrer i hver.Køkkenet og dens centrale ø har en opvaskemaskine, en vaskemaskine-tørretumbler, et køleskab med fryser, en kombi-ovn (ovn + mikroovn) og en emhætte. Forskellige enheder kompletterer dette udstyr: espresso, brødrister, elkedel, foodprocessor.Bemærk, at lejligheden blev totalrenoveret sidste vinter, og at alle møbler og apparater er nye og omhyggeligt fremstillet.Du vil være i stand til at oprette forbindelse via WI-FI på en kasse, der er forbundet med optisk fiber.Philips ambi-ligth TV, Yamaha HI-FI-system med CD-afspiller, lydsøjle til blå-tandforbindelse med en mobiltelefon.Endelig meget vigtigt i nabolaget: en lukket garage i kælderen med direkte adgang til lejligheden med to tilgængelige elevatorer.Vores lejepriser inkluderer moms, og en faktura sendes direkte til dig via e-mail efter din afrejse.Vi fakturerer tre yderligere tjenester separat:- Levering af nøgler ved ankomst og inddrivelse ved afrejse med inventar- Levering og vask af linned til husholdningen, inklusive lagner, håndklæder, duge, servietter og viskestykker.- Komplet slutrengøringVed ankomsten er senge lavet, alt er rent, der er toiletpapir, og vi sørger for, at der er basale produkter som opvask, salt, peber, sukker osv. ... Komforten ved et 4-stjernet hotel med desuden et fuldt udstyret køkken og en spisestue.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round.

  • Er der et poolområde på Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round.?

    Nej, Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round.?

    Nej, Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round.?

    Ja, Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round.?

    Populære attraktioner i nærheden af Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round. inkluderer Port de Porquerolles, Port de Cassis, Les Lecques, Ile de Porquerolles, Calanque d'en Vau, Port d'Hyères, Stade Vélodrome, Port des Goudes.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round.?

    Afbestillingspolitikken for Stunning Sea View, Beach At Your Feet, Residential Area Living All Year Round. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.