Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk (Monte Argentario, Italien)

Hele huset/lejligheden Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk (Monte Argentario, Italien)

Om Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk

Bedøvelse havudsigt sommerhus, omgivet af vinmarker, med adgang til stranden: 'Lentisk' Lentisk er et smukt etværelses hus på den fashionable halvø af Monte Argentario. Omgivet af både oliventræer og vinmarker, har Lentisk udsigt over havet, med uspoleret udsigt over Middelhavet, Giglio-øen, Monte Cristo og ved solnedgang, Korsika. Huset er for nylig blevet restaureret af hendes ejer Camilla Grimaldi og sidder på en imponerende vin- og olivenolie ejendom kaldet Poderi di Capo d'Uomo, som ligger i sin egen bugt, domineret af et spansk bygget 16. århundrede tårn (som er logoet for vinmarkedet). Det hedder Lentisk, efter de mange lentiske planter omkring terrassen.Lentisk er en en-værelses ejendom, men kan sove et andet par på en sovesofa i stuen. Huset nyder godt af en fantastisk terrasse med en udendørs 'stue' hvor gæsterne kan spise på et bord lavet af en stor oliemølle, der kan rumme op til 12 personer. Huset har også et opholdsstue, fuldt udstyret køkken, badeværelse, aircondition, ventilatorer, pejs til vinteren, parkeringsplads og er i en afsides del af ejendommen, der giver privatlivets fred (huset er ca 90m2, eksklusive terrassen ). Vi har vores eget venlige og professionelle personale, der forvalter ejendommen, og hvis de bestilles på forhånd, kan vi tilbyde andre ydelser såsom madlavning og shopping. Huset har også direkte privat adgang til det klare hav nedenfor (4 min gang), med en stenplatform, der har en stige, der giver adgang til havet.Monte Argentario har været en populær destination siden romertiden, i dag til det europæiske jet-set, og er berømt for sine udsigter, natur og smukke og rene hav og er perfekt placeret til at udforske andre dele af det sydlige Toscana, for eksempel Capalbio, Magliano, Tarquinia, Maremma Nationalpark, Saturnia, blandt andre. Ejendommen er ti minutters kørsel til Porto Santo Stefano, den lokale by, hvor du kan finde restauranter, barer, banker, bådudlejning, kemikere, færger til øerne og andre faciliteter. Den nærmeste lufthavn er Rom Fiumicino (1. 40 min kørsel). Pisa lufthavn er 2 timers kørsel.Check-in er mellem 16:00 og 20:00, check-out er ved 11:00.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk

  • Er der et poolområde på Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk?

    Nej, Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk?

    Ja, Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk?

    Ja, Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk?

    Populære attraktioner i nærheden af Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk inkluderer Giglio Porto, Marina di Grosseto, Giglio Campese, Cala Piccola, Albinia, Porto Santo Stefano, Ansedonia, Parco Naturale della Maremma.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk?

    Afbestillingspolitikken for Stunning Sea View Cottage, Surrounded By Vineyards, With Beach Access: Lentisk varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.