Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga (Whitwell, USA)

Hele huset/lejligheden Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga (Whitwell, USA)

Om Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga

Stilfuld bjergflugt med fantastisk udsigt 20 minutter fra Chattanooga Se ikke længere - du har fundet din perfekte bjergflugt! Stilfuld indretning og splinternye bekvemmeligheder får dig til at føle dig hjemme, men alligevel gemt væk fra hverdagens stress og jag. Dette høje ende hjem har en panoramisk nordlig udsigt over Sequatchie Valley og Cumberland Plateau, og er kun 20 minutters kørsel fra centrum af Chattanooga. Med en rummelig åben grundplan i tre niveauer, der er blevet totalrenoveret, er der to dæk, en stablet pejs, moderne køkken, luksuriøse soveværelser og alle de hyggelige faciliteter, så du aldrig ønsker at forlade!En fantastisk tilflugtssted for familier, par eller grupperejser, hjemmet sover 12 komfortabelt. I stueetagen strækker det åbne layout af familieværelse og spisestue sig til et stort bagdæk, der er perfekt til spisning, afslapning, nyde din morgenkaffe og aftendrink. Køkkenbenken åbner op til et barstolområde for yderligere siddepladser og lange samtaler på begge sider af disken. Køkkenet har nye sorte rustfrit stål apparater, herunder et smart køleskab, dobbeltkombination smart ovn, effektiv opvaskemaskine og induktions komfur. Det store soveværelse med konge er moderne marokkansk tema med eget badeværelse med stort jet-badekar og en spektakulær brusebad. Værelset har en gammeldags stemning med en dronning og fuldt bad, lyst indrettede.Det øverste niveau er forbundet med en vindeltrappe og åbner op til et hovedområde med høje kantede lofter og et andet bagdæk til spektakulær stargazing. Hovedrummet er vært for et kolonialt område med en liggestol på en fuld / dobbelt madras og tv. Der er et havtemaværelse med en dobbelt køleseng med dobbeltseng over fuld / dobbelt (også velegnet til voksne) med skjult legerum, legobord og klatrevæg. Ovenpå Master Queen bohemsk soveværelse er gennem det smukke store master badeværelse med hjemmesko badekar, deluxe bruser og luksuriøse faciliteter (herunder en Keurig og drikke køleskab).Det lavere niveau har en anden opholdsstue med et meget stort tv og en mur af bøger til læsning, mens du er på ejendom. Det fulde vaskemaskine / tørretumbler er gemt bag dørene, og nedenunder Master har en californisk konge med eget badeværelse og en anden fantastisk udsigt over bruser. Baghaven har et ildsted til brug i koldt vejr. Denne egenskab giver dig plads til at strejfe og tid til at trække vejret!Bemærk: Ejendommen ligger i den centrale tidszone, mens vi holder os til en østlig tidszone som Chattanooga, TN. Egenskaben ligger lige over tidszonen. Central tid er en time bag østlige. Planlæg venligst, at dine planer skal skifte frem og tilbage, hvis du skal ind i Chattanooga. Indtjekning og udtjekning er i Eastern Time.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga

  • Er der et poolområde på Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga?

    Nej, Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga?

    Nej, Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga?

    Ja, Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga?

    Populære attraktioner i nærheden af Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga inkluderer Chickamauga and Chattanooga Military Park, Tennessee Aquarium, W. Max Finley Stadium, Gordon L. Davenport Field, Downtown Electric Shuttle, Ruby Falls, Chattanooga Metropolitan Airport, Lake Winne.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga?

    Afbestillingspolitikken for Stylish Mountain Escape With Stunning Views 20 Minutes From Chattanooga varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.