Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore! (Pinecrest, USA)

Hele huset/lejligheden Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore! (Pinecrest, USA)

Om Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore!

Sunny View Cabin nær Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Vandrecykel Udforsk! Beliggende i udkanten af Stanislaus National Forest og kun få minutter til Pinecrest Lake, giver dette lyse og rummelige tilbagetog dig adgang til adskillige vandre- og cykelstier i nærheden! Bedste tid på året til halve dages udflugter og efterårsvandring! Kom op og nyd alt, hvad området kan byde på - Pinecrest Lake til svømning og kajaksejlads eller afslapning på stranden med en god bog og en vandretur omkring søen. Hav det sjovt og udforske - dagsture til vinsmagning eller bedste kager og tærter, prøve de lokale spisesteder, udforske guldrusbyer og historiske områder - Sonora, Jamestown, Columbia og Murphys. Guld panorering, stønnede huler og lynliner! Nyd udendørs musik & festivaler. Området har spektakulære vandre- og cykelstier i massevis. Har du nogensinde været ridetur i højlandet? Medbring dit kamera for udsigt og kulisser. Dette er den perfekte tid på året at udforske, og du kan ikke slå det store vejr. En privat asfalteret op ad bakke fører dig til kabinen, og derfra er der ca. 20 trin op til dækket og indgangen til hjemmet. Det store solrige dæk ser ud over Stanislaus National Forest og giver masser af plads til alle at nyde solen. Den udendørs spisebord er det perfekte sted at se solnedgangen. Inde, den åbne stue / spisestue / køkken med hvælvede lofter og ekspansive vinduer er et godt sted at slappe af og slappe af efter en dag med udforskning. En propan pejs opvarmer kabinen op hurtigt i vintermånederne. Spisebordet pladser 8, og en morgenmad bar med 3 afføring giver ekstra siddepladser. Det effektive, åbne layout giver udsigt til stue / spiseplads og dæk. Med køleskab / fryser, gaskomfur og ovn, mikroovn og opvaskemaskine, køkkenet er udstyret med alle bekvemmeligheder. I stueetagen har to soveværelser hver en queen size seng. Et komplet badeværelse er på stueetagen med et bad / badekar combo. Ovenpå har et stort hvælvet loft soveværelse hems plads til alle børnene, med to enkeltsenge og to dobbeltsenge, sove i alt 6 ovenpå. Ovenpå Badeværelset har et toilet, bruser og vaskemaskine / tørretumbler. Getaway fra alt og nyd den naturlige skønhed og fred på dette bjerg hjem sted.- Sovepladser 10 (2 Queens, 2 Doubles, 2 tvillinger)- NY madrasser i alle værelser- Åbn stort værelse koncept--Fuldt udstyret køkken--Washer / tørretumbler- Wi-Fi til email og internet surfing. --Extensive DVD-bibliotek- IKKE KABEL ELLER SATELLIT TV- Linned og håndklæder leveres--Garbage service leveres- Fuld sol for det meste af dagen- 2 ekspansive dæk- Udendørs spisestue, m / grill- AIR CONDITIONED øverste niveau- Cul-de-sac placering- Muligheder for visninger

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Elkedel

Ofte stillede spørgsmål om Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore!

  • Er der et poolområde på Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore!?

    Nej, Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore!?

    Nej, Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore!?

    Ja, Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore!?

    Populære attraktioner i nærheden af Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore! inkluderer Bear Valley, Dodge Ridge, Calaveras Big Trees State Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore!?

    Afbestillingspolitikken for Sunny View Cabin Near Pinecrest Lake & Dodge Ridge Skiing - Hike Sip Explore! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.