Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Superb View Over the Marina Funchal 270º view (Funchal, Portugal)

Hele huset/lejligheden Superb View Over the Marina Funchal 270º view (Funchal, Portugal)

Om Superb View Over the Marina Funchal 270º view

Fremragende udsigt over Marina Funchal 270º udsigt Dette er en rolig, komfortabel og rummelig lejlighed med 125m2, i en moderne bygning (marmorvægge) kaldet Marina Club ved Avenida Arriaga 73, over Marina Shopping og nøjagtigt i samme bygning som CR7-butikken i Cristiano Ronaldo, 300 meter fra CR7 Museum og 100 meter fra den emblematiske Ritz Café, tæt på alt lige midt i Funchal centrumLejligheden har en spektakulær udsigt over havnen i Funchal. Det har 5 store vinduer, der giver adgang til balkonen, der omgiver hele lejligheden og var designet til at nyde hele dagen, sollys, fra solopgang til solnedgang.Bygningen er meget godt lydisoleret, så lejligheden er meget stille, selv i hjertet af Funchal. Stat i lejligheden hører ikke lyde udefra, og du får en fornemmelse af, at du er ude af byens centrum. Lejligheden er meget afslappende ... lejligheden har meget god lydisolering.Fra alle afdelinger kan du nå den store runde balkon (sol hele dagen), hvor du kan slappe af og drage fuld fordel af Madeiras gode klima, mens du nyder dine måltider.Fra balkonen har du en suberb landskab, og du vil også være i et privilegeret sted at se fyrværkeriet fra juni, nytår og vores traditionelle parader som Blomsterfestivalen og Carnival.I sengeværelset kan senge placeres side om side om nødvendigt og danne en dobbeltseng.I spisestuen er der en plads, der er reserveret til yderligere 2 senge, en sovesofa, der konverteres til to enkeltsenge, ideel til børn og unge.Denne lejlighed ligger i hjertet af Funchal centrum. du kan nemt gå til hvor som helst i Funchal. du har supermarkeder, bageri, mest berømte café og restauranter ved din stejle dør. Nyd en dejlig gåtur ved Marina om natten og vende hjem med om få minutter.I gåafstand til den historiske Ze-katedral (450 m), Ritz Café (100 m), Marina (200 m), haver (100 m), caféer (50 m), Shopping (20 m), Gamle by, Åben marked (Mercado dos Lavradores), Barreirinha Strand Kompleks, vinhytter, museer, kirker, rådhuspladsen, svævebane, CR7 (Cristiano Ronaldo museum). Ved siden af lejligheden er der et busstoppested, bageri, mini-marked, vaskeri, restaurant.Der er en lang række tilbud i área: Taxa, offentlig transport, sightseeing, kulturel, ekstrem og nautisk sport, fitnesscenter. Det er i nærheden af den gamle bydel.Hvis du gerne vil gå i svømning i nærheden, finder du Barreirinha strandkompleks (kort gåafstand), beliggende i den gamle bydel i nærheden af Bar BBC (Barreirinha Bar Café) og restaurant Riso (Risottoria Del Mundo), et fantastisk sted at slappe af og svømme, kun 2 euroCheck ind før 23:00

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Superb View Over the Marina Funchal 270º view

  • Er der et poolområde på Superb View Over the Marina Funchal 270º view?

    Nej, Superb View Over the Marina Funchal 270º view har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Superb View Over the Marina Funchal 270º view?

    Nej, Superb View Over the Marina Funchal 270º view tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Superb View Over the Marina Funchal 270º view?

    Ja, Superb View Over the Marina Funchal 270º view har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Superb View Over the Marina Funchal 270º view?

    Populære attraktioner i nærheden af Superb View Over the Marina Funchal 270º view inkluderer Marina do Funchal, Funchal Marina, Fórum Madeira, Sociedade Turística Palheiro Golfe, Monte Palace Tropical Garden, Madeira Airport, Calheta beach, Praia Machico.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Superb View Over the Marina Funchal 270º view?

    Afbestillingspolitikken for Superb View Over the Marina Funchal 270º view varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.