Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein (Gerolstein, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein (Gerolstein, Tyskland)

Om Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein

'Rosmerta' den hyggelige lejlighed til den store familie eller gruppe 'Rigani-ferielejlighederne' findes i et charmerende, gammelt hus midt i et stort naturreservat direkte på den populære 'Eifelsteig' vandresti.I tråd med den keltiske fortid i vores region er huse og lejligheder opkaldt efter keltiske guder. Du kan nå en af de gamle helligdomme på en smuk vandresti.I 'Rosmerta' finder du det omfattende udstyr i køkkenet (med krydderier og andre ingredienser) og boligareal, brætspil, bøger, tv, radio og mere til en afslappende ferie. Den økologiske renovering med lerpuds sikrer et godt indeklima, naturlige møbler og materialer sikrer komfort.Det store soveværelse har to senge, der kan placeres som dobbelt og også som enkeltsenge. Der er også en dobbelt sovesofa.Det lille soveværelse har en køjeseng, der også er velegnet til voksne og en barneseng. Derudover kan der indstilles en babyseng eller en anden barneseng. Babysæde til toilet, høje stole og andre faciliteter til ferie med små børn er tilgængelige.Udsigten fra køkkenet og stuen er på en af vores Ley's, koraller på 30 millioner. År gammel kystlinje af et indre hav. Udsigten fra stuen mod syd og fra soveværelset ser på en del af haven, hvorfra jeg med glæde ville give dig friske urter. Hvis du vil prøve vilde urter, kan du tage en tur på grunden med mig og udvide menuen.På ejendommen er der forskellige siddepladser og liggende muligheder, legetøj, en grill og et bålområde.Du bor i udkanten og når butikkerne, togstationen og centrum på 10-15 minutter til fods. Gerolstein er det perfekte udgangspunkt for din Eifel-udforskning. Uanset om natur for vandreture, cykling og opdagelse, vil du finde alt her, endda ædelsten og fossiler. Kultur, vulkanerne og deres unikke Maar-søer, ture til smukke byer på Ahr, Moselle og Trier byder på mange forskellige variationer på ferie.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein

  • Er der et poolområde på Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein?

    Ja, Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein?

    Nej, Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein?

    Ja, Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein?

    Populære attraktioner i nærheden af Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein inkluderer Nürburgring, Circuit de Spa-Francorchamps, Cochem, Mosel-Wein-Express, Cascade, Nürburg, Kasselburg Eagle and Wolf Park, Brauhaus Kloster Machern.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein?

    Afbestillingspolitikken for Swedish Luxury Villa With Sauna, Situated Near The Charming Tourist Town Gerolstein varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.