Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento (Ruffano, Italien)

Hele huset/lejligheden Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento (Ruffano, Italien)

Om Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento

Gods med gamle stenhuse omgivet af grønne omgivelser! i hjertet af Salento! Tenuta Vigna Corte er et turistkompleks, der strækker sig over et kuperet terræn, indhegnet i ca. 40.000 kvadratmeter og beliggende på 'Mucorone', en af de tre bakker i Ruffano (LECCE), en gammel og suggererende Salento-landsby beliggende i drivhusene i Salento (en udvidelse af murgen af Puglia). Byen Ruffano, der ligger midt-syd for Salento-halvøen, er ligevægt (ca. 15-20 km) fra de mest eksklusive strande i Det joniske hav (Torre San Giovanni, Maldiverne i Salento, Green Bay of Gallipoli osv.) Og fra de uudtømmelige bugter klipper i Adriaterhavet (Marina Serra di Tricase, Marina di Castro og Marittima, Marina di Novaglie, Santa Maria di Leuca osv.). Tenuta Vigna Corte, inkluderer fire ejendomsenheder, nedsænket i en grøn fyrreskov og i typisk middelhavsvegetation, på terrasser med jord, der er artikuleret på flere niveauer og afgrænset af karakteristiske tørre stenmure. Fra de to indgangsveje forbundet via en intern privat vej får du adgang til de 4 boligenheder:1) 'Huset i fyrreskoven', tilbyder 3 komfortable airconditionerede dobbeltværelser (et uafhængigt værelse i stueetagen med privat badeværelse, og 2 soveværelser på første sal, der serveres af badeværelse, afslapningsrum og panoramisk veranda) og lounge - køkken, med induktionskomfur (stueetagen).2) det 'hvide hus', tilbyder et soveværelse med dobbeltseng med eget badeværelse; Det har et udendørs udstyret tekøkken med stengrill og en privat gårdhave med udendørs borde.3) i en mere panoramisk position, langs den private vej når du det 'Gamle stenhus 1', fuldstændig restaureret i overensstemmelse med de originale konstruktionsfunktioner, det har et tohøjdet tag lavet af træ og fliser og bevarer de gamle støttemure . Det består af et frisk og lydløs dobbeltværelse, en stue-spisestue, et privat badeværelse, et tekøkken og en panoramisk veranda. Det har en stue med stue, hvor du kan beundre Salento-landskabet så langt øjet kan se til havet, solbade, nyde en aperitiff eller spise under stjernerne.4) 'Ancient stenhus 2', altid i en panoramisk og privat position, består af to soveværelser med dobbeltsenge, to private badeværelser og et tekøkken, en rummelig og reserveret udendørs gårdhave, med borde og grill, altid under stjernerne.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Wi-fi
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento

  • Er der et poolområde på Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento?

    Nej, Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento?

    Ja, Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento?

    Ja, Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento?

    Populære attraktioner i nærheden af Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento inkluderer Pescoluse, Torre Vado, Maldive del Salento, Torre dell'Orso, Torre San Giovanni, Marina di Novaglie, Marina di Leuca, Spiaggia Alimini.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento?

    Afbestillingspolitikken for Tenuta Con Antiche Dimore In Pietra Immerse Nel Verde! Nel Cuore Del Salento varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.