Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Bridge And Balcony (North Bend, USA)

Hele huset/lejligheden The Bridge And Balcony (North Bend, USA)

Om The Bridge And Balcony

Bayfront hjem med et fitnessrum, sjovfyldt spil værelse, og mere! Broen og balkonenVores kalender opdateres i realtid, og vores nattsatser vises nøjagtigt. Indtast venligst dine ønskede datoer og klik på 'Book Now!'Lev i skødet af luksus med denne smukke Bayfront North Bend ferie udlejning! Du og dine gæster vil blive underholdt og afslappet for dagen med den private motionsrum, sauna og dejlig havudsigt! North Bend er kendt for sin episke landskab af broen og Coos Bay. Praktisk placeret i Glasgow kvarter nær mange købmandsforretninger, restauranter og butikker, dette hjem har alt hvad du behøver inden for et par minutters kørsel! Der er tonsvis af indendørs og udendørs aktiviteter at vælge imellem hele året rundt - klitterne er tæt ved, samt smukke strande, fiskeri dokker, vandrestier, og meget mere. Begge etager i dette hjem har store karnapper, der giver masser af naturligt lys, plus udsigt over det blå vand. På øverste etage finder du en lys og åben stue med et fladskærms-tv, kurvemøbler med plys puder, og en mursten pejs at varme op ved siden af. På den anden side af det store rum, det åbne spiseplads har plads til seks, plus komplet køkken har masser af bordplads og fuld bekvemmeligheder, så du kan forberede et lækkert måltid. Der er to soveværelser ovenpå med queen-size senge, et komplet badeværelse, og endda en privat vaskemaskine / tørretumbler rum, der også har en computer! Nedenunder finder du de rekreative områder, der er sikker på at holde alle besatte dag eller nat. Der er et spillerum med poolbord, bordfodbold bord, en våd bar, og masser af plads til lounge og slappe af, plus et komplet fitnesscenter med alt fra en boksebold til elliptiske maskine! Med endnu et soveværelse med en queen-size seng, plus futon, kan dette hjem mageligt rumme op til 10 personer. Du kan ikke slå den utrolige udsigt fra de øverste / nederste dæk (komplet med havemøbler), den private sauna, gas grill, og brand pit til din rådighed! Der er endda WiFi her, så du kan dele billeder med alle dine venner hjemme. Dette retreat er perfekt til en gruppe af venner, der ønsker at leve i stil i et par dage, eller for en familie ønsker at holde folk i alle aldre underholdt! North Bend og Coos Bay har mange fantastiske strande og statslige parker at tilbringe din tid udendørs - uanset om du er vandreture, padle boarding, kajak, eller kitesurfing, er du sikker på at finde noget at gøre her! Fiskeri og crabbing er populære aktiviteter på dette område, og der er flere offentlige rum, hvor du kan slippe en linje i vandet, eller chartre hvor du kan gå ud til havet med erfarne guider. Oregon Dunes National Recreation Area er tæt på denne smukke bolig, og er absolut et populært sted værd at se! Men du vælger at nyde denne spektakulære sydlige Oregon ferie udlejning, dette hjem er sikker på at holde alle i dit crew helt tilfreds! Vandtilgang: Bay front

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Kæledyr tilladt
Velvære / spa
  1. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om The Bridge And Balcony

  • Er der et poolområde på The Bridge And Balcony?

    Nej, The Bridge And Balcony har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Bridge And Balcony?

    Ja, The Bridge And Balcony har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Bridge And Balcony?

    Ja, The Bridge And Balcony har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Bridge And Balcony?

    Populære attraktioner i nærheden af The Bridge And Balcony inkluderer Southwest Oregon Regional Airport, Pacific Coast Scenic Byway, Bandon State Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Bridge And Balcony?

    Afbestillingspolitikken for The Bridge And Balcony varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.