Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro (Toukley, Australien)

Hele huset/lejligheden The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro (Toukley, Australien)

Om The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro

Retro Lake House 🏡 Strand Getaway 🏖 Kæledyr 🐕Velkommen 🐠 BBQ & Massiv Alfresco Dining Super cool retrohus 🦆🦆 med direkte adgang til gaden til Budgewoi-søen safely Parker din båd og campingvogn og jetski sikkert, gå en tur til søen, supermarkedet og hovedgaden. Fuldt indhegnet gård med stor strejf 🐕 til hunde. Golfbane 🏌🏼‍♀️ ved slutningen af vejen og en bådrampe til båd- og ski-adgang til alle søer og Det store Stillehavsområde🏄‍♂️. 5 minutters kørsel til de mange strande i nærheden og det australske fugleliv inklusive Kookaburras, Black Swans, Pelicans og Egrets kan ses nede på søen eller besøge huset. Solnedgangs champagne 🥂 ned ved søen 🚣🏻‍♀️ med en gå- og cykel 🚲 bane (inklusive en sød børnepark) for at fodre pelikaner, svaner og fisk ud for strandpromenaderne. Behagelige dronningssenge i to soveværelser i lige store størrelse (det ene har en forbindelsesdør til solrummet med udsigt over søen) den anden er kun privat, der forbinder loungearealet) og en stor solrum med to trillevalsenge til op til 4 børn. Portacot på stedet 👶 og lad os vide, om du er en større familiegruppe, så vi kan være sikre på, at sengetøjet passer.Massiv privat Al Fresco 🦐🦐 flisebelagt spiseplads med plads til 10-12 og et udendørs bruser og vaskeri. Der er plads til campingvogn og båd- og jet-ski opbevaring på begge sider af huset. Helt gated baggård til sikkerhed for børn eller kæledyr. Din mindre end 10 min kørsel fra surfingstrand i verdensklasse Ved Norah Head (redningsvagter), Norah Head fyrtårn og alle strande derimellem (Jenny Dixon, Cabbage Tree Bay, Budgewoi Beach (redningsvagter) & Canton Beach (fuldmåne gryde) og strandsport) og 15 minutter til Budgewoi National Park (afsondrede strande og en nudiststrand). Den bedste kaffe på kysten er ope ved Old Barber Shop (Åbner kl. 5) på din vej til stranden og tjek The Ark til frokost og en tur til fyret gennem den tropiske bush udde. Du vil gå på stranden, boogey-boarding og afhente skaller, og der er fiskepladser til at hente multe, laks og brasme +++Vågne op til kookaburras og lorikeets australske fugle er garanteret. Du kan nyde tv-video og XBox og behagelig 1x2x3 sæder læder lounge og varme / køling air con i det største loungeområde og loft fans overalt. Original 60'ers køkken med grill udenfor og klar til underholdning (ja der er også øl-køleskab).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro

  • Er der et poolområde på The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro?

    Nej, The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro?

    Ja, The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro?

    Ja, The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro?

    Populære attraktioner i nærheden af The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro inkluderer Palm Beach, Avalon Beach, Broken Head, Newport Beach, Central Coast Stadium, Foreshore Park, Whale Beach, Clareville Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro?

    Afbestillingspolitikken for The Butterhouse - 1960’s Lakeside Getaway - Retro varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.