Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation (Prospect, Canada)

Hele huset/lejligheden The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation (Prospect, Canada)

Om The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation

The Cape - Hyggeligt året rundt Oceanfront / Beachfront Retreat Cape Town ligger på Shad Bay kun 25 minutter fra centrum af Halifax, 15 minutter væk fra Peggy's Cove og 5 minutter væk fra den maleriske Prospect Village. Cape har en spektakulær udsigt fra dets to lagdelte bagdæk og 50 fods krog. Baghaven åbner op til din egen private strand, hvor du kan nyde vandet, sandet, strandlegetøjet, 2 kajakker og paddle board. Med enorme vinduer langs bagsiden af huset har køkkenet, spisestuen og de vigtigste boligareal en betagende udsigt. Hvis stranden og det sjove udendørs ikke holder dig travlt, vil vores samling af spil, bøger og online tv / filmindstillinger holde dig godt underholdt. Kap er perfekt til din flugt hele året rundt.Rummet:Vi købte dette sommerhus i 2008 som et samlingssted for vores familie. Vi har altid drømt om at eje et sommerhus lige ved havet, og vi er glade for at dele det med dig. Det er et sted at samles, forbinde og dele, hvor venner og familie kan mødes for at tanke tanker, gå væk fra kravene i hverdagen og opbygge varige minder sammen.Det åbne konceptkøkken, stue og spisestue inviterer til samtale og hyggelig afslapning ved pejsen. Nyd middage til 6-8 omkring spisebordet, samtale rundt om den store køkkenø eller krøl op i familieværelset med en god bog fra vores bibliotek, eller leg et spil sammen fra vores spiludvalg. Sommerhuset kan sove 8-9 gæster komfortabelt. Der er to soveværelser og et fælles soveområde. Det store soveværelse har en queensize-seng og et eget badeværelse, der indeholder et komplet badekar, vaskemaskine og tørretumbler. Det andet soveværelse har en dobbeltseng og ligger ved siden af et komplet 3-delt badeværelse. Det fælles værelse har en dobbeltseng og en dobbelt / enkel køjeseng. Alle værelser har stille komfort, hyggelige dyner og puder, der inviterer dig til at slå dig ned og blive komfortabel. Der er ekstra håndklæder og grundlæggende faciliteter til rådighed. Udnyt denne mulighed for at slappe af og nyde charmen i vores samfund, Prospect Villiage, Peggy's Cove og alt det område, der kan byde på. Gæsteadgang:Kapen har WiFi og god celle service. Gæster har fuld adgang til alt det hjem og ejendom har at tilbyde.Andre ting at bemærke:Vi forventer, at vores hjem vil blive behandlet med omhu og efterladt i den tilstand, det blev fundet. Der er ikke tilladt rygning inde. Ingen fester eller begivenheder er tilladt. Vi accepterer små / stille kæledyr. Vi ser frem til at dele vores sommerhus med dig til en familieferie, en vens weekend væk eller rolige par undslippe.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation

  • Er der et poolområde på The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation?

    Nej, The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation?

    Ja, The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation?

    Ja, The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation?

    Populære attraktioner i nærheden af The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation inkluderer Halifax Stanfield International Airport, Casino Nova Scotia, Swissair Flight 111 Memorial, Saint Matthews United Church, Old Town Lunenburg, Halifax Stanfield International Airport, Peggy's Cove, Halifax Shopping Centre.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation?

    Afbestillingspolitikken for The Cape - Cozy Year Round Beachfront Retreat For Your Staycation - Vacation varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.