Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches (McGrath, USA)

Hele huset/lejligheden The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches (McGrath, USA)

Om The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches

Cedar House er unikt beliggende i skoven omgivet af dæk og verandaer. Det er indbygget i en bakke med øst- og nordsiden mod skoven og de andre sider mod en åben sydlig udsigt. Stueetagen er hvælvet og har et stort, åbent køkken med fuld størrelse gas komfur med ovn, fuld køleskab / fryser, kaffekande, crock pot, brødrister ovn, kaffekværn, og alle de nødvendige redskaber, gryder og pander, og køkkentøj til server 15 eller mere. Der er et stort spisebord i træ i spisepladsen ud for køkkenet med plads til 8. Et lille bord i køkkenet har plads til 2 til 4. Der er også tre 6 fods foldeborde og yderligere 18 klapstole til at udvide spisepladsen ind i stuen, hvis du vil, eller du kan tage dine måltider udenfor i løbet af en smuk Shire dag eller nat. Det nordvendte dæk er tilgængeligt gennem køkkenet, hvilket giver nem adgang til grillen. Der er udsigt ud i skoven og Shire græsplæner.Den hvælvede stue har en queensize futon sofa placeret foran den fulde, indbyggede pejs, så du kan slappe af eller sove i perfekt komfort. Der er også en gyngestol og et sofabord i stuen. Et sydvendt dæk er tilgængeligt gennem en dør bag futon. Også ud af stuen fører en trappe op til det høje soveområde. Denne store plads har seks enkeltsenge og en anden gyngestol. Det har udsigt over stuen og køkkenet. Rummet er delvist oplyst af et skyway-vindue. Der er et klimaanlæg på dette niveau til brug om sommeren, og det østlige vindue vender ud i skoven for en smuk, forhøjet udsigt.Når du tager længere tilbage ind i huset, vil du støde på et komplet badeværelse med bruser og jacuzzi-badekar og derefter 3 soveværelser. Det første soveværelse har en fuld størrelse seng, og det har adgang til det omtrukne øst / nord dæk gennem en glasskydedør. Denne del af dækket vender ud i skoven. Det midterste soveværelse har også en fuld størrelse seng. Det sidste soveværelse har to enkeltsenge og en hems. Det har også en glasskydedør, der fører ud på indhyllingen omkring øst / nord dæk. Denne del af dækket screenes ind. Det lavere niveau har et vaskerum, et badeværelse med brusebad, en garage med en enkelt bil og 2 garage til garage. Der er bordtennis og et dartbræt til rådighed i den mindre garage. Den større garage bruges til Shires vedligeholdelsesudstyr, som vi lejlighedsvis har brug for adgang til. En cd-afspiller, to klimaanlæg, gulv / bordventilator samt loftsventilator, Wi-Fi og en udendørs grill er også tilgængelige.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Massage
  2. Sauna
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser

Ofte stillede spørgsmål om The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches

  • Er der et poolområde på The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches?

    Nej, The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches?

    Ja, The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches?

    Ja, The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches har Parkering for gæster.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches?

    Afbestillingspolitikken for The Cedar House Is Uniquely Set In The Forest Surrounded By Decks And Porches varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.