Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner! (Palm Springs, USA)

Hele huset/lejligheden The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner! (Palm Springs, USA)

Om The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner!

Det drømmende liv i Palm Springs skinner på dette Mid Century Century Stunner! Velkommen til det hjem, vi kalder PS Sparkle! Beliggende i kronen juvelen i Palm Springs samfund, Vista Las Palmas, dette gloriously renoverede Mid-Century moderne hjem er sikker på at sætte ekstra glans på din næste Palm Springs ferie. Du vil slappe af i det store rum, som gammel Hollywood engang gjorde; skridt fra Marilyn Monroe Palm Springs hjem med Nat King Cole tidligere hjem ligger direkte over gaden. Stilfuldt og moderniseret, dette elegante 4 soveværelse, 4. 5 badeværelser hjem byder på smukke udsigter i bjergene, glasvægge og en luftig åben grundplan på ca. 2.695 kvadratfod interiør boligareal giver dig mulighed for at nyde den indendørs / udendørs livsstil, at Palm Fjeder er kendt for. Nyt udpeget, alle fire soveværelser er en-suite med deres egne smukke spa-lignende badeværelser, fladskærms-tv og king size-senge. Master badeværelse vandt 2014 Hansgrohe + Axor DAS Design Award! Tre af de fire soveværelser tilbyder skydedør adgang til side eller bag yards, hvor du kan drage fuld fordel af den forhøjede spa i jorden, hvis flisebåd fører til mousserende pool. Poolvarme er valgfri og tilgængelig mod et tillægsgebyr.Slap af og lounger ved poolen eller samles rundt om lavastensbranden under stjernerne eller skåle marshmallows ved solnedgang. Du vil finde masser at nyde og gøre den perfekte ende til en dag på ferie i vores paradis. Indenfor, nyd det ekspansive, nyligt renoverede køkken med masser af bordplads, et stort center ø, skræddersyet kabinet og avancerede Viking apparater. Med formelle spisesteder med plads til op til 10 indenfor og en vidunderlig overdækket udendørs spiseplads med plads til 8, er underholdende en brise med Sparkle veludstyrede køkken med små køkkenmaskiner og spisestue, drikke og serveringsartikler til indendørs og udendørs brug. Glem ikke den udendørs indbyggede gasgrill! De indvendige fællesarealer omfatter den lyse og lyse stue med alle disse glasvægge og glidere ud til terrassen, der bringer lyset i løbet af dagen. Få nem adgang til baggårdene gennem glasdørene eller nyd det indre på egen hånd! Udenfor er omhyggeligt anlagt med stor belysning til aften og mange siddepladser. Hjemmet tilbyder også kabel-tv, højhastigheds-Wifi internet og en 2-bil garage. Off street parkering for alle 4 af dine (tilladt) køretøjer.Vista Las Palmas er en premier kvarter i Palm Springs. Det omtales undertiden som 'Beverly Hills' i Palm Springs. Denne meget velhavende kvarter er rig på arkitektur og Hollywood historie. Det skal bemærkes, at dette kvarter har lydforordninger, der er strengt håndhævet. Ejeren (e) kan lide at stresse dette hjem er ideel til en drømmeferie og afslapning, men er på ingen måde et 'fest-centralt' hjem. Hver gæst forventes at være lige så god en nabo som ejerne selv. Særlige begivenheder som bryllupper er ikke tilladt.Tilladelse # 3115PS City ID # 2570

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Massage
  2. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner!

  • Er der et poolområde på The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner!?

    Ja, The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner! har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner!?

    Ja, The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner!?

    Ja, The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner!?

    Populære attraktioner i nærheden af The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner! inkluderer Palm Springs Convention Center, Palm Springs International Airport, Palm Springs Aerial Tramway, Knott's Soak City Palm Springs, Indian Canyons, El Paseo, The Living Desert, Desert Hills Premium Outlets.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner!?

    Afbestillingspolitikken for The Dreamy Life In Palm Springs Shines At This Mid-Century Stunner! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.