Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355 (Silverdale, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355 (Silverdale, Storbritannien)

Om The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355

Skjulestedet, SILVERDALE Dette ulasteligt præsenterede, fritliggende hus er gemt væk i hjertet af kystbyen Silverdale, beliggende ved bredden af Morecambe Bay i et område med enestående naturskønhed og kan sove fire personer i to soveværelser.The Hideaway er et pletfrit præsenteret, fritliggende hus gemt væk i hjertet af kystbyen Silverdale, beliggende ved bredden af Morecambe Bay i et område med enestående naturskønhed og kan sove fire personer i to dobbeltværelser i king-size (et med eget badeværelse og balkon). Der er et ekstra brusebad i stueetagen. Resten af ejendommen indeholder en åben planløsning med køkken, spiseplads og opholdsområde. Der er et værktøj og en separat stue med brændeovn. På ydersiden af ejendommen er der plads til at indlæse / losse i grus gårdspladsen og parkering ved vejene til rådighed udenfor på først til mølle-basis, en grus- og stenhave med gårdhave, møbler og et solhus. Hideaway er ideel til par, der ønsker at udforske dette vidunderlige område.Faciliteter: Central centralvarme med gulvvarme i køkken og brændeovn. Komfur med elektrisk ovn og gaskomfur, mikroovn, køleskab, fryser, vaskemaskine, opvaskemaskine, TV med Freeview, DVD, iPod dock, WiFi. Brændstof, strøm og startpakke til komfur inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Indlæst / losning i gårdspladsen. Vejparkering udenfor ved først til mølle-basis. Grus og stenhave med gårdhave, møbler og solhus. Beklager, ingen kæledyr og rygning forbudt. Butik og pub 5 minutters gang. Kyst 10 min gang. Bemærk: Begrænset mobiltelefonmodtagelse i ejendommen. Bemærk: Der er stentrin i stenet haven.Region: Imponerende bjerge, åbne fjelde og søer med klart vand, Lake District har det hele. Fra at vandre i bjergene til spændende vandsport eller bare et blidt krydstogt på en dampdrevet yacht, er Cumbria det perfekte feriemål.By: Den smukke og rolige kystlandsby Silverdale ligger ved bredden af Morecambe Bay. Både Silverdale og Arnside i nærheden har et godt udvalg af butikker, caféer og pubber. Det lokale omkringliggende område er et ”naturelskers paradis” med fantastiske kalkstenbelægninger og vidunderlige skovvandringer gennem landskabet i live med sjældne planter, træer og dyreliv.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355

  • Er der et poolområde på The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355?

    Nej, The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355?

    Nej, The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355?

    Ja, The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355?

    Populære attraktioner i nærheden af The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355 inkluderer Lake District Visitor Centre at Brockhole, Winter Gardens, Lake District Sheep Dog Trials, Blackpool Beach, The Promenade, Bowness Bay Blues Festival, Windermere, Blackpool Tower.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355?

    Afbestillingspolitikken for The Hideaway, Family Friendly In Silverdale, Ref 936355 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.