Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden The House Of The Lamps In Val Dorcia (San Quirico d'Orcia, Italien)

Hele huset/lejligheden The House Of The Lamps In Val Dorcia (San Quirico d'Orcia, Italien)

Om The House Of The Lamps In Val Dorcia

Charmerende gateway til Toscana - Det panoramiske lampehus i Val d'Orcia Dette 1300 hus, for nylig udstyret med WI-Fi-forbindelse, er indbydende og støjsvagt med en uendelig udsigt over San Quirico d'Orcia-dalen er en fortryllende indgangsport til Toscana, på den gamle Via Francigena, der i århundreder rejste af pilgrimme af alle tider. Du vil bo i det historiske centrum af en af de mest karakteristiske landsbyer i Val D'Orcia, landskab betragtet af UNESCO som verdensarv for sin skønhed. Du vil blive overrasket over at nyde fordybelse i et fredeligt landsbyliv i en meget aktiv landsby med mange landsbyer at besøge i det omkringliggende område. Lejligheden og det historiske centrum er altid meget fredeligt og roligt, selv i nærværelse af markeder og periodiske historiske begivenheder. Det vil være behageligt at slappe af efter at have vandret hele dagen. Som du har set på billederne, er lejligheden indrettet med særlig omhu. Det indeholder sammen med moderne elementer forskellige møbler og gamle objekter, der med deres historie bidrager til at skabe en varm og indbydende atmosfære. Der er også elementer (lamper og ikke kun) specielt designet og fremstillet af den forrige ejer. Nogle kunstværker (skulpturer og malerier) fuldender og beriger atmosfæren, selv om det kun er af følelsesmæssig værdi. Du vil forstå dig selv, at hvert enkelt objekt ikke blev indsat tilfældigt, men først efter at have tænkt over dens virkning ved at komponere helheden. I lejligheden finder du en stærk internetforbindelse med Wi-Fi, og du kan også projicere en film fra din computer eller mobiltelefon til tv'et, ved at forbinde via internettet til Chromecast-enheden. Du har også en MySky-dekoder, og hvis du har et abonnement, kan du bruge den på ferie blot ved at tage dit Sky-kort med dig. I lejligheden finder du forskellige typer turistmateriale, der vedrører San Quirico og de omkringliggende byer og videre.Du finder også forskellige billetter til restauranter og trattoriaer i området. Foruden CD - DVD - Blue Ray finder du også guider (inklusive Touring Club's grønne guide) og kort over Toscana. Der er forskellige bind (også på andre sprog) af kunstneriske emner, der hovedsageligt vedrører kunst i Toscana. Alt kan bruges, og du kan tage det med dig på dine udflugter. Vær venlig at behandle dem med normal omhu og placere dem i slutningen af dit ophold på biblioteket.Fra 15. april til 15. oktober inkluderer priserne ikke opvarmning og aircondition, som om nødvendigt har et ekstra gebyr på 10 euro / dag, der betales lokalt. Under alle omstændigheder er lejligheden meget kølig og luftig, selv om sommeren, så du har sandsynligvis ikke brug for aircondition. Lad mig dog vide, om du foretrækker at have det.www. gatewaytotuscany

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Strygebræt
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om The House Of The Lamps In Val Dorcia

  • Er der et poolområde på The House Of The Lamps In Val Dorcia?

    Nej, The House Of The Lamps In Val Dorcia har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The House Of The Lamps In Val Dorcia?

    Nej, The House Of The Lamps In Val Dorcia tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på The House Of The Lamps In Val Dorcia?

    Ja, The House Of The Lamps In Val Dorcia har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The House Of The Lamps In Val Dorcia?

    Populære attraktioner i nærheden af The House Of The Lamps In Val Dorcia inkluderer Piazza del Campo, Bagno Vignoni, Lago Trasimeno, San Vigilio, Montisi, Borgo di San Casciano, Torre del Mangia, San Giorgio.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The House Of The Lamps In Val Dorcia?

    Afbestillingspolitikken for The House Of The Lamps In Val Dorcia varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.