Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Lake Lanier Escape For All Seasons (Dawsonville, USA)

Hele huset/lejligheden The Lake Lanier Escape For All Seasons (Dawsonville, USA)

Om The Lake Lanier Escape For All Seasons

Lake Lanier Escape for All Seasons Kun 45 minutter fra Buckhead ud af GA 400 er vores dejlige flugt i en stille bugt syd for Chestatee i den nordlige del af Lake Lanier.Det har været et sted, som vores børn har nydt sammen med alle vores venner gennem 30 år, med så mange minder der blev lavet der. Uanset om det er i skiftet af årstider, er det et varmt og indbydende hjem til at nyde uanset vejret. Det har været vores glade sted! Vi håber, det bliver dit !!Huset ligger i en blid skråning til søen med udsigt fra både verandaen og udvendigt dæk. Solverandaen er lukket med muligheder for at åbne vinduer med indvendige skærme, der giver mulighed for vidunderlig krydsvind midt i følelsen af at være i et træhus.Møbler er komfortable, så gæsterne kan føle sig afslappede ved denne søindstilling.Huset sover 7 inklusive en stor konge suite og dronning soveværelse begge med tilstødende komplette badeværelser. Der er en køjesengssæt med et ekstra fuldt bad. (7 er et strengt nummer efter Dawson County-reglerne - absolut ingen undtagelser undtagen for meget små børn, der sover i babysenge)De levende områder inkluderer et hvælvet loftområde med murværk, brændeovn med træ på stedet, wi-fi overalt inklusive tv i hovedområdet, sol veranda og soveværelse. Der er plads til folk inde såvel som 6 sæder eller mere på verandaen plus 3 sæder i barområdet. Udenfor bord og stole med paraplysæder 6-7Køkkenet har nye skabe, fuldt udstyret, alt sengetøj og håndklæder forsynet med vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.Huset ligger 5-7 minutter fra GA 400 med afkørslen lige over rute 53 og 10 minutter fra North Georgia Outlet Mall.Der er flere restauranter og shoppingområder inden for 5-10 minutter fra huset.Websteder, der skal opdages, inkluderer Amicola Falls, Dahlonega og Helen sammen med golfbaner, vandrestier og vinmarker i nærheden.Der er en bådrampe ved Thompsons Creek ca. 10 minutter væk fra rute 53. Dokken ligger i dybt vand til fiskeri, afslapning, svømning og sejlsport. Der findes to glider til både både eller jetski.Vi har 2 kajakker på stedet.Der er trapper med gelændere, der fører ned til kajen med en blid skråning, der giver mulighed for en nem gåtur til søen.Huset har et stort udendørs dæk med gasgrill, et udendørs spisestue med paraply og en dejlig udsigt over søen og gården. Der er også en siddeplads med pejs på grunden.Uden for kongen-suiten er der et opholdsområde, der vender ud mod søen og grunden.Der kan let parkeres 4 biler på et fladt område ved siden af huset med kun 5 trapper til terrassebordet.At rejse til North Georgia-området er et fantastisk udsigtspunkt for at besøge historiske områder, selv dagture til North Carolina, Highlands og Cashiers, der ligger et par timer væk.Kom for at slappe af og nyde en uge eller en lang weekend for en dejlig flugt !!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om The Lake Lanier Escape For All Seasons

  • Er der et poolområde på The Lake Lanier Escape For All Seasons?

    Nej, The Lake Lanier Escape For All Seasons har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Lake Lanier Escape For All Seasons?

    Ja, The Lake Lanier Escape For All Seasons har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Lake Lanier Escape For All Seasons?

    Ja, The Lake Lanier Escape For All Seasons har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Lake Lanier Escape For All Seasons?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Lake Lanier Escape For All Seasons?

    Afbestillingspolitikken for The Lake Lanier Escape For All Seasons varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.