Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms! (New Orleans, USA)

Hele huset/lejligheden The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms! (New Orleans, USA)

Om The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms!

To soveværelse condo med masser af lokal charme og historiske elementer Denne hjemlige to-soveværelse, to-badeværelse ejerlejlighed er beliggende i hjertet af det franske kvarter. At være mindre end to blokke fra Jackson Square, er denne ejerlejlighed den perfekte get-away i Big Easy. Rummet - Udstyret med moderne bekvemmeligheder giver dette rummelige villa endeløse bekvemmeligheder. Man vil finde et åbent køkkenområde med accentueret af trøstende møbler og indretning. Indenfor gåafstand fra alle de ikoniske New Orleans-vartegn og destinationer er dette stedet at bo. Der er to soveværelser i denne ejerlejlighed, komfortabelt plads til op til seks gæster. Et soveværelse er sat med en king-size pude top seng, mens den anden er sat med en queen-size pude top seng med fuld sengetøj. En queen-size luftmadras med fuld sengetøj vil blive leveret. Du kan finde store fladskærms-tv i hvert af soveværelserne og i stuen, klar til alle dine underholdningsbehov. Kog og spis nemt i det fuldt møblerede køkken, udstyret med apparater og køkkengrej og spiseplads til rådighed for plads til otte gæster. Underholde på den store barlignende ø, også med ledige pladser til fire gæster, der hele tiden oplever den unikke New Orleans-kultur. Begge badeværelser leveres med gratis toiletartikler og håndklæder til hver gæst. Nyd hjemmets komfort i en feriested stil indstilling. Orleans Vacation Rentals vil give rent sengetøj og håndklæder til hver gæst. Gæsteadgang - Hver gæst får fuld adgang til suiternes bekvemmeligheder gennem en hoveddør-nøglekode. Rid let at kende hjemmets bekvemmeligheder og bekvemmelighederne i en stilfuld ejerlejlighed er ved at trykke på en finger. Service - Vores mission er at hjælpe dig med at nyde en stor New Orleans oplevelse. Vi er til rådighed for gæsternes behov til enhver tid og vil straks reagere på eventuelle problemer. Tøv også med at kontakte os, hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre dit ophold hos os mere behageligt og behageligt. Nærhed - Marcell er beliggende centralt for attraktioner af alle typer! Shopping, Bourbon Street, god spisning, historiske ture og så mange flere er lige ved hånden gennem The Marcell. Hvis du ikke har lyst til at gå, ingen bekymringer - Marcell er en 5 minutters Uber fra andre fantastiske attraktioner udover det franske kvarter som franskmand Street, Garden District, City Park og utallige andre!Spis på nogle af New Orleans bedste, der alle er tilgængelige til fods: Tableau, Brennan's, Doris Metropolitan, og Creole Cookery.Ligesom hvad du ser, men det er ikke helt rigtigt? OVR tilbyder flere ejendomme til rådighed i NOLA! Du er velkommen til at tjekke vores andre boliger på vores HomeAway / VRBO-profil!3 nat minimum

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Vaskemaskine
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms!

  • Er der et poolområde på The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms!?

    Nej, The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms!?

    Nej, The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms!?

    Nej, The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms! tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms!?

    Populære attraktioner i nærheden af The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms! inkluderer French Quarter, Bourbon Street, New Orleans Ernest N Morial Convention Center, International Airport Louis Armstrong New Orleans, Port of New Orleans, Royal Street, Faubourg Marigny, Mercedes-Benz Superdome.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms!?

    Afbestillingspolitikken for The Marcell Jackson Brewery, French Quarter Location, 2 Large Bedrooms! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.