Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Moorings No. 1 Luxury Waterfront (Sussex Inlet, Australien)

Hele huset/lejligheden The Moorings No. 1 Luxury Waterfront (Sussex Inlet, Australien)

Om The Moorings No. 1 Luxury Waterfront

The Moorings No. 1 Luksus Waterfront Dette luksuriøst præsenterede to-etagers absolutte havnefronten rækkehus (med sin egen private lock-up båd pen til dit legetøj ligger ved siden af ​​båd rampe til floden) er beliggende i det smukke fortøjning kompleks, der tilbyder gode faciliteter såsom tennisbane, brygge og svømning pool med spa. Ejendommen giver dig personlig grill og udendørs spiseplads med 6-personers spisestue og cantilever paraply. Nedenunder finder du opholdsstue med tv og et renoveret køkken udstyret med nye apparater og masser af bænkplads. De skydedøre fra stueetagen nedenunder fører dig til havnefronten udendørs spiseplads. Tøjvask er nedenunder (komplet med vaskeri kurv, tøjluft, vaske kurv og pinde) med et separat toilet med forfængelighed faciliteter. Ovenpå finder du to store soveværelser (begge med ensuite badeværelser) og balkoner, hver med udendørs siddepladser. Det største store soveværelse har udsigt over floden og har en kingsize seng. I garderoben i soveværelset finder du en ekstra enkelt sammenklappelig seng, der kan sove en femte gæst. Den ensuite til hoved soveværelset huser et stort, dybt spa bad med overhead bruser. Det andet soveværelse sover to personer og sengen kan konfigureres enten som en king size seng eller som to lange enkeltsenge. Det er dit valg. Linned, puder, håndklæder mv. Er til rådighed. Begge soveværelser har indbyggede skabe og fjernsyn og en bagageholder til hver er forudsat. Fjernsynet i soveværelset er på fuld drejning. Den kan trækkes forsigtigt mod dig fra væggen og drejes derefter til venstre for at passe til den ønskede synsvinkel. Der er en vægmonteret airconditioner nedenunder. Ovenpå området har ducted aircondition. Der er en smal fjernbetjeningslås op garage, der tillader intern adgang til hjemmet. Under trappehuset inde i huset finder du et opbevaringsområde, der rummer strygebrætter og strygejern, gulvfejemaskine mv. Inde i garagen på væggen (tilgængelig fra indretningen af ​​ejendommen) finder du en genopladelig Dyson-støvsuger. Der er en separat nedenunder udendørs område med siddepladser, også tilgængelig fra opholdsstuen. Der er en vægmonteret ydre tøjlinje ved siden af ​​dette område. Ved siden af ​​ejendommen er der gæsteparkering med plads til fire køretøjer. Ejendommen er en kort gåtur til byens centrum og RSL Club og ejendommen er kun en kort køretur til de smukke strande Sussex Inlet og de omkringliggende områder. Sussex Inlet har en taxa service, og både RSLClub og Bowling Club tilbyder høflighedsbusser, der kan bookes pr. Telefon. Dette er en ikke-ryger ejendom, men gæsterne er velkomne til at ryge udendørs (med udgangsdøre lukket) og stødbakker er til rådighed for alle udendørs siddepladser til dette formål.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om The Moorings No. 1 Luxury Waterfront

  • Er der et poolområde på The Moorings No. 1 Luxury Waterfront?

    Ja, The Moorings No. 1 Luxury Waterfront har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på The Moorings No. 1 Luxury Waterfront?

    Nej, The Moorings No. 1 Luxury Waterfront tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på The Moorings No. 1 Luxury Waterfront?

    Ja, The Moorings No. 1 Luxury Waterfront har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Moorings No. 1 Luxury Waterfront?

    Populære attraktioner i nærheden af The Moorings No. 1 Luxury Waterfront inkluderer St Georges Basin, Mollymook Golf Club, HMAS Albatross.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Moorings No. 1 Luxury Waterfront?

    Afbestillingspolitikken for The Moorings No. 1 Luxury Waterfront varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.