Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Old Stables, Winterborne Stickland (Blandford Forum, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden The Old Stables, Winterborne Stickland (Blandford Forum, Storbritannien)

Om The Old Stables, Winterborne Stickland

De gamle stalde, WINTERBORNE STICKLAND Denne ombygget ladehavekonvertering er omgivet af en græsset gårdsplads nær Winterbourne Stickland og sover seks personer i tre soveværelser.The Old Stables er et hus i en etage i en græsplæne gårdhave, en mile fra Winterborne Stickland og fire miles fra Blandford Forum. Sommerhuset har en king-size dobbeltværelse med eget bad, to soveværelser og et badeværelse. Det åbne opholdsstue har køkken, spiseplads og opholdsområde med brændeovn. Udenfor er rigelig parkering udenfor landevej, et privat gårdhaveområde, delt græsplæne og delt spillerum med poolbord, bordfodbold og airhockey. De gamle stalde ligger tæt på lokale vandreture, smukke landsbyer og travle købbyer samt til at udforske Jurassic Coast og resten af dette dejlige område.Faciliteter: Elektrisk opvarmning med brændeovn. Elektrisk ovn, keramisk kogeplade, mikroovn, køleskab / fryser, vaskemaskine, opvaskemaskine, tv med FreeSat, DVD, WiFi, valg af bøger og spil. Brændstof, strøm og startpakke til komfur inkl. i leje. Yderligere brændstof kan købes fra ejeren. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Rejseseng og barnestol efter anmodning. Rigelig off road parkering. Dækket cykelopbevaring. Lukket, privat have med græsplæneområde, gårdhave og picnicbænk. Delt område med græsplæne. Delt spillelokale med poolbord, bordfodbold og airhockey. To velopdragne hunde er velkomne. Beklager, rygning forbudt. Shop 5 km, pub 1 km. Bemærk: Hunde skal holdes ført på stedet på grund af husdyr i nærheden.Region: Udforsk fossiler og fantastiske strande i Dorsets Jurassic Coast, besøg historiske Sherborne og Shaftesbury, eller nyd gangstier, landeveje og stråtagede pubber, som Dorset tilbyder.By: Winterborne Stickland ligger i et område med enestående naturskønhed, der tilbyder gode vandreture og en fantastisk udsigt. Besøg købstaden Dorchester, hjemsted for Thomas Hardy. Inden for et let kørsel ligger Jurassic Coast med sandstrande ved Weymouth og Swanage og klippeture langs den sydvestlige kyststi.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Centralvarme
  3. Kabel-TV
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om The Old Stables, Winterborne Stickland

  • Er der et poolområde på The Old Stables, Winterborne Stickland?

    Nej, The Old Stables, Winterborne Stickland har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Old Stables, Winterborne Stickland?

    Ja, The Old Stables, Winterborne Stickland har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Old Stables, Winterborne Stickland?

    Ja, The Old Stables, Winterborne Stickland har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Old Stables, Winterborne Stickland?

    Populære attraktioner i nærheden af The Old Stables, Winterborne Stickland inkluderer Dorset County Museum, Stonehenge, Bovington Camp, Bournemouth Beach, Corfe Castle, Studland Beach, Highcliffe Castle, Salisbury Cathedral.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Old Stables, Winterborne Stickland?

    Afbestillingspolitikken for The Old Stables, Winterborne Stickland varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.