Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. (Langham, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. (Langham, Storbritannien)

Om The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.

Det perfekte romantiske bolthul til at flygte til når som helst på året. Et smukt fremlagt og indbydende hovedstue med vidunderlig landlig udsigt over tilstødende landbrugsjord. Beliggende i den fredelige landsby Langham, kun en kilometer fra kysten ved Blakeney og Cley, og fem fra den smukke georgiske by Holt, er Tucked Away Cottage den perfekte romantiske bolt hul til at flygte til på ethvert tidspunkt af året.Danner en del af den gamle 'Langham Glass' udvikling - en eksklusiv lille samling af hytter og låve konverteringer - dette fantastiske moderne sommerhus tilbyder både karakter og luksus boutique-stil indkvartering på to etager. Eget gulv og døre og gulvvarme hele vejen igennem, sætter tonen. Begge soveværelserne er beliggende i stueetagen (king size med to muligheder og en master suite med dobbeltseng), sammen med et andet badeværelse. På første sal er der et smukt indrettet åbent, behageligt lys og luftigt opholdsrum med dobbelt højdehvelvet loft med forsænket belysning. Et højkvalificeret veludstyret håndlavet egetræskøkken er komplimenteret af granitflader og er udstyret med en række højkvalitets apparater. Køkkenet er åbent til mødet og spisepladsen, hvor franske døre med en juliette balkon tilbyder langdistanse landudsigt. Denne åbne plads er fremragende til underholdende og et afslappende sted at nyde et måltid med familie og venner. Også på dette niveau er brugbar hjælpeprogram med garderobe. Tucked Away Cottage har en privat gårdhave, hvorfra du kan nyde smukke solnedgange i slutningen af dagen.Ved indgangen til udviklingen er The Langham - et luksuriøst boutiquehotel åbent i 2019. Når hotellet er åbent, lover hotellet at være et vidunderligt aktiv for komplekset, der giver gæsterne adgang til fantastiske faciliteter såsom swimmingpool, spa og bistro restaurant uden ekstra omkostninger. Mens vi ikke kan give en præcis dato for åbningen af The Langham, vil opdateringer blive offentliggjort, da der foreligger ny information.Stueetage:ForhalSoveværelseMed 4'6 'dobbeltseng. En suite med brusekabine, håndvask, håndklædetørrer og toilet.Soveværelse 2Med 5 'king size zip og link, som kan opstilles som to 2'6 'singler. Venligst anmode om præference ved booking.BadeværelseMed bad, brusekabine, håndvask, håndklædetørrer og toilet.Første sal:Åben planløsningSiddende / spisepladsMed rigelig komfortable siddepladser, spisebord med plads til fire franske døre med juliette balkon. Smart tv.KøkkenMed Falcon elektrisk komfur med induktionskoge, Falcon American køleskab med ismaskin, fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn.UtilityMed vaskemaskine, tørretumblergarderobeMed håndvask og toilet.Uden for:Lukket, privat gårdhave med bord med siddepladser og paraply.Udpeget parkeringsplads til en bil. Yderligere parkering er tilgængelig på parkeringspladsen for besøgende.Yderligere Information:Beklager, ingen kæledyr tilladt.Piped gulvvarme hele vejen igennem.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Kabel-TV
  3. Mikrobølgeovn
  4. Tørretumbler

Ofte stillede spørgsmål om The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.

  • Er der et poolområde på The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.?

    Nej, The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.?

    Ja, The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.?

    Ja, The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.?

    Populære attraktioner i nærheden af The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. inkluderer Norwich Airport, Skegness Beach, Blakeney National Nature Reserve, The Shrine of Our Lady of Walsingham, Sheringham Beach, Amazona Zoo, Dinosaur Adventure, Sandringham Estate.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year.?

    Afbestillingspolitikken for The Perfect Romantic Bolt Hole To Escape To At Any Time Of The Year. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.