Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View (Castries, Saint Lucia)

Hele huset/lejligheden The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View (Castries, Saint Lucia)

Om The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View

Stenhuset, Marigot Bay-karakter, komfort, privat pool, vidunderlig udsigt Stenhuset er en af de originale bygninger i Marigot Bay, et sted, der sandsynligvis er valgt til sin fabelagtige udsigt over bugten og nedkøling af østlig brise. En nylig renovering har skabt et afslappende og inspirerende hjem med moderne bekvemmeligheder og kunstnerisk charme.De forreste porte åbner ind i en indkørsel med parkering til 2/3 køretøjer direkte uden for huset. Ved indgangen bliver du mødt af en åben plan stue og køkken, et let og opløftende socialt rum med hvælvede lofter og trægulve.Køkkenet har unikke polerede betonplader med morgenmadsbar og afføring, vasken vender ud mod en havudsigt, hvilket gør dette til et behageligt område for at skabe cocktails & festmåltider, en lokal kok er et valgfrit ekstra. Du kan se, hvordan det usædvanlige lokale produkt er kogt & oplev et lækkert hjemmelavet kreolsk måltid.Det foretrukne sted er normalt balkonen, der fås gennem store glasskydedøre, og du er øjeblikkeligt fanget af den udsigt, der kan nydes fra stuen eller spisepladserne på balkonen. De 3 dobbeltværelser (King size, Queen size & Standard) har alle udsigt over bugten og glasvinduer, der giver dig mulighed for at kontrollere velkomst gennem brisen. Alle senge er håndlavet på øen, og hvert soveværelse har et individuelt designet badeværelse.Huset er i to niveauer forbundet med en håndlavet vindeltrappe i træ. King size soveværelse er på øverste niveau, det har AC, en loft ventilator og en stor monteret garderobe.Både dronningens størrelse og standard soveværelser er på lavere niveau divideret med en anden lounge / rekreativt område, der er et lille køleskab og håndvask, så du kan nyde varme og kolde drikkevarer mens du slapper af nedenunder. Dobbeltdøre åbner ud mod et udvendigt dæk med bord og stole, det fører bekvemt til poolen .... fantastisk sted at nyde din kaffe / te efter en morgen svømmetur.Den klassiske nyreformede swimmingpool har et saltvandssystem, dets 27'x 13'in størrelse og spænder fra 4'-7'dybden. Et indgående vandfald skaber en afslappende lyd, mens den uendelige kanthylde sikrer, at den smukke bugt stadig er i udsigt.Et caribisk hjem er bare ikke komplet uden en grill, med en siddeplads ved poolen dette giver en anden spisemulighed, især underholdende under solnedgang!Huset har både 220V og 110V elektrisk forsyning & loftsventilatorer er monteret i hvert værelse.Solvarmevarme & opsamlingstanke til regnvand er en af de miljøvenlige funktioner.Gratis trådløs internetadgang overalt, kabel-tv, en multi-regional DVD-afspiller og lydsystem med store højttalere inde og små højttalere udenfor på balkonen for at sikre, at du kan lytte til din yndlingsmusik via din iPod. mens du nyder en rumslag eller lokal Piton-øl og ser på både, fugle eller natlys i den maleriske bugt.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Fjernsyn
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View

  • Er der et poolområde på The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View?

    Ja, The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View?

    Ja, The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View?

    Ja, The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View?

    Populære attraktioner i nærheden af The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View inkluderer George F. L. Charles Airport, Anse La Raye Adventure, Hewanorra International Airport, Pointe Seraphine Cruise Ship Harbour, Anse Chastanet, Anguilla National Trust Heritage Tour, Port of Sandy Ground.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View?

    Afbestillingspolitikken for The Stone House, Marigot Bay- Character, Comfort, Private Pool, Wonderful View varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.