Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach (Otaki, New Zealand)

Hele huset/lejligheden The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach (Otaki, New Zealand)

Om The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach

Tennis Pavilion @ Longshore: spa + pool + strand Tennis Pavilion er en solrig og rummelig bach blot ét hus tilbage fra stranden og ved siden af ​​Longshore strandhus. Ranchsliders åbner på en alt vejr tennisbane på den ene side og på små private og åbne gårdhave områder under træ pergolas på de andre tre sider. Pavillonen er veludstyret, med læder sofaer, sofabord, spisebord / stole til 6 og smart-TV, DVD og stereoanlæg i den ene ende, og et køkken langs den ene side. Der er en splittelig super-king seng. Et nyt lille værelse-inden-a-værelse har 2 par køjesenge - helt helt nyt. (Fjer og dun dyner og puder leveres, linned er valgfrit.) Der er et kompakt badeværelse med luksusbruser og et vaskeri i et skab. Et loft varmepumpe vil stille og roligt holde dig varm eller kold. Pavillonen er let adgang, med parkering ved døren og busstoppested i nærheden. Der er en Weber grill og et udendørs picnic bord på en lille privat gårdhave, og en stor delt trampolin er et par meter væk.Waikanae Beach er kun et minuts gåtur væk, via en privat ret-of-way. Der er endda et varmt og koldt udendørsbruser til at vaske sand og havsalt!Gæsterne har adgang til den fælles opvarmede udendørs swimmingpool ved Seabreeze ved siden af, og pavillonet har nu sin egen private minigolfbassin.Tennis Pavilion er egnet til en familie på en eller to voksne og op til fire børn. Den er ideel til et par, der ønsker at skærpe deres tennis færdigheder, forældre coaching deres børn, eller en familie der blot ønsker at nyde tennis, svømning, strandture og lokale sightseeing. Det er en god base for at nyde Kapiti mange attraktioner, herunder strande, bussture, restauranter, shopping og museer. Waikanae ligger 45 minutter fra Wellington i bil eller 60 minutter med hyppig togforbindelse med forbindelse til Waikanae Beach.Pavilionen kan lejes separat, eller som en 'overløb' facilitet til Longshore med 20 procent rabat, når Longshore lejes for 18 eller flere gæster. (Omsættelige for færre.)Særlige forhold:Maksimum over natten belægning 6 (plus en barneseng). Køjesenge er primært til børn, men passer til voksne. En 25% obligation er påkrævet (maksimalt $ 200). Rygning er tilladt kun udvendigt. Tennisbane, swimmingpool og trampolin deles mellem Tennis Pavilion, Longshore og Seabreeze. Pool opvarmet Labor weekend til 1. maj og tilgængelig kl 9-18. Bestillinger til Longshore lejere kan ske 15 måneder i forvejen - bare spørge når du booker Longshore. Pavilion-only bookinger kan foretages 6 måneder i forvejen.Ekstra: Rengøring (Påkrævet, NZ $ 35,00 per ophold); Linned (Valgfrit, NZ $ 25,00 pr. Person);

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Udendørs pool
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach

  • Er der et poolområde på The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach?

    Ja, The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach?

    Nej, The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach?

    Nej, The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach?

    Populære attraktioner i nærheden af The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach inkluderer Kapiti Coast Airport, Plimmerton, Heretaunga, Epuni, Grenada North, Horokiwi, Glenside, Grenada Village.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach?

    Afbestillingspolitikken for The Tennis Pavilion @ Longshore: Spa+pool+beach varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.