Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden This Is Where Memories Are Made! (Brookston, USA)

Hele huset/lejligheden This Is Where Memories Are Made! (Brookston, USA)

Om This Is Where Memories Are Made!

Det er her, der laves minder! Tager forbehold for sæsonen 2020. Gå ikke glip af at reservere dette smukke sommerhus på en lille, rolig og smuk sø. Kontakt os i dag for din ferie! September er også et smukt tidspunkt at besøge denne søsejendom!'Someday Came' Cottage ligger på en rolig, familievenlig, sjov rekreativ sø, hvor alle aldre kan nyde svømning, fiskeri, sejlsport og alle vandsport. Med sommerhusets nærhed til vandkanten kan du nyde både en fantastisk udsigt og de afslappende lyde fra vandet indefra og ud. Nyd din morgenkaffe og se lommer og skaldede ørne fra enten søen dæk eller fra dock. Tilbring din eftermiddag solbadning efterfulgt af en forfriskende dukkert i søen (ingen grund til at bekymre dig om ukrudt, da svømmeområdet behandles for ukrudtsbekæmpelse). Afslut dagen med en afslappende sauna, stege marshmallows over åben ild, stirret og kigge efter nordlyset.Someday Came Cottage er velindrettet og dekoreret til din afslapning og sjov. Du finder et veludstyret køkken (stort køleskab med ekstra køleskab i garagen) med rigelig forsyning med tallerkener, glas, køkkengrej, bestik, vinglas, håndklæder og andre faciliteter. Dette hyggelige sommerhus sover godt 8 og alle sengetøj og puder leveres. Badehåndklæder leveres også. Du får kun medbragt dit tøj, badedragter, badehåndklæder, mad og drikke!Fra søen dæk, kan du nyde at kigge ud over vandet og tage i de smukke solnedgange. Dækket er møbleret med spisebord og stole, paraply, ekstra siddepladser og gasgrill. Nyd en hyggelig brand i ildringen, hvor der er rigelig forsyning med brænde og ekstra stole.Nyd din foretrukne vandsport lige fra kajen. Svøm, fang fisk, kajak, kano, padle båd eller lej pontonbåden, der holdes lige ved kajen (ponton leje er $ 75 per dag eller $ 350 ugentligt, 1. tank med gas inkluderet.) Nyere ponton købt i sensommeren af 2019 !!! Nyd et gårdspil af boccia bold, stige golf eller 'bean bag', som alle er til rådighed for din nydelse.Selvom der er masser at nyde udenfor, finder du også masser af indendørs underholdning: TV, (parabol-netværk), DVD-bibliotek, WIFI (landets WIFI er undertiden upålidelige), kort, terninger og brætspil. For den mere konkurrencedygtige side af dig, skal du gå til 'garagespilrummet' og nyde fodbold, ping-pong og pool.Dette er den perfekte destination for din flugt og er en ideel ramme for par, familier og piger weekender.Kontakt ejere, hvis du er interesseret i at medbringe en autocamper / og eller telte mod et ekstra gebyr.Bemærk, at der ikke er nogen offentlig bådadgang til søen, men pontonbåden kan lejes under hele dit ophold.Kan lejes 1. maj 1. oktober.Indtjekningstidspunktet er 4:00 s. m. og check-out tid er 10:00 a. m.Igen, ring eller mail os i dag angående din ferie!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kasino
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Wi-fi
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om This Is Where Memories Are Made!

  • Er der et poolområde på This Is Where Memories Are Made!?

    Nej, This Is Where Memories Are Made! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på This Is Where Memories Are Made!?

    Nej, This Is Where Memories Are Made! tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på This Is Where Memories Are Made!?

    Ja, This Is Where Memories Are Made! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på This Is Where Memories Are Made!?

    Populære attraktioner i nærheden af This Is Where Memories Are Made! inkluderer Spirit Mountain, Duluth International Airport, Range Regional Airport, Eveleth Virginia Municipal Airport, Great Lakes Aquarium.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for This Is Where Memories Are Made!?

    Afbestillingspolitikken for This Is Where Memories Are Made! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.