Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire (Chançay, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire (Chançay, Frankrig)

Om Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire

Maison Tourangelle Vallee slotte i Loire / Tilbud PROMO 30/06 til 07/07 !! I hjertet af Touraine, nær Amboise, i den rolige af Touraine landskab, dette hus åbner dørene for et ophold rig på følelser til landet af Loire slotte.Charmerende hus fuldstændig renoveret i stueetagen med have.Du vil hvile i en charmerende lille dal i en indstilling, der vil opfylde dine komfortkrav og udstyr.Du bo i hjertet af Loire dalen, hvor så mange sider af historien er skrevet nyder den majestætiske floden Loire på UNESCO World Heritage Site.Huset Situationen er ekstremt privilegeret at nyde dit ophold mellem by og land for at udforske området formet af vingården vil være i anledning af ture eller cykle til fornøjelse: malerisk sti gennem vinmarkerne eller rute langs Loire tilbyde dig magiske øjeblikke.I nærheden af ​​butikker, vil din feriested tage dig til de berømte steder i Kongernes dal: 1 kvarter: Amboise og dens kongelige Slot, Clos Lucé sidste hjem af Leonardo da Vinci og Chateau Chaumont sur Loire berømt for sin festival for moderne haver; og ikke langt Chenonceau - Blois - Villandry - Azay le Rideau - Langeais - Chambord - Cheverny .. Usse -og andre steder Chinon og Loches // hele programmet.Glem ikke Futuroscope eller Beauval Zoo til 45 mm, der vil glæde dine børn.Og selvfølgelig vil du ikke undgå at gå smage nogle gode vine af jorden i vores Valley under et besøg udforske Winemakers som åbner deres kælder med glæde og dele deres arbejde.Alle ingredienserne er der for at gøre din ferie eller weekend er en succes for de mange forskellige arv og kulturhistorie uden at udelade Touraine Gastronomi.Lysiane & Richard vil byde dig velkommen til at dele med jer alle de privilegier, der tilbydes af vores område, så du kan nyde de øjeblikke, der bidrager til afslapning og velvære..Du er i Pays de la Touraine - Loire-dalen -På rejse i Touraine er at sætte dine fem sanser. Det er beundret på alle årstider, Loire og dens pragtfulde refleksioner.forsigtigt kærtegne tufsten, som er belagt, alle vores slotte af drømme.Dette er entendte genlyd lyden af ​​et horn under en morgentur i skoven. Og det er også smage vin bakkersolrig køle en kælder Montlouis / Vouvray / Touraine-Amboise, eller føler det appetitvækkende duft af fouées garneret med rillettes lige ud af ovnen.Du vil elske den fantastiske udvalg af vores arv, opført af UNESCO som et kulturlandskab. »For os, skal mændene stiger mere glad og munter end andre steder, men jeg tror, ​​at lykke kommer tilDUI mænd født hvor god vin er ... ' Leonardo da Vinci

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Kæledyr tilladt
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire

  • Er der et poolområde på Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire?

    Nej, Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire?

    Ja, Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire?

    Ja, Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire?

    Afbestillingspolitikken for Tourangelle Style House In The Valley Of The Chateaux De La Loire varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.