Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc (Korfu by, Grækenland)

Hele huset/lejligheden Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc (Korfu by, Grækenland)

Om Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc

Traditionelt hus på Kouramades, Corfu Traditionelt hus i Kouramades landsby nær de velkendte strande i Aghios Gordis, Peleka-Kontogialos, Yialiskari og Glyfada, 8 km fra den gamle bydel, lufthavnen, havnen og 4 km fra Achilleion-paladset. For nylig renoveret for at tilbyde alle de bekvemmeligheder til et behageligt ophold. Det har plads til 3 personer i rummelige værelser i mindst 3 nætter og tilbyder alle husholdningsapparater. BeliggenhedKouramades er en farverig traditionel landsby. Placeringen er en ideel base for at udforske øen, med nogle af de bedste strande kun 4 km eller 8 minutter væk. “Aghios Gordis”, “Pelekas”, “Kontogialos”, “Yialiskari” og “Glyfada” i nærheden. Landsbyen ligger 8 km (13 min) fra den gamle by Corfu, lufthavnen og havnen, 2 km fra “Acqualand” den største vandland på Balkan og næsten 4 km fra “Achilleion Palace”. Det har et bageri, en kro og et minimarked. Meget tæt finder du også et apotek, taverner, fiskerverner, pizza, fastfood og andre restauranter. For dem, der kan lide at gå i et naturligt miljø, giver de unikke oliventræer et glimrende valg til afslapning. Busforbindelse til gamle bydel og strande er ganske tilfredsstillende.HusetRummet består af et hoved soveværelse med en king size seng (2,20X1,60) en stue med en sovesofa (2,00X0,90). Begge værelser har skabe og skuffer til tøj. Det tilbyder et fuldt udstyret køkken med spiseplads, køleskab, brødrister, kaffemaskine (NESPRESSO-system espressomaskine), et stort badeværelse med vaskemaskine til tøj, elektrisk støvsuger, spisekammer, hårtørrer, strygejern og bræt, giver også flad skærm-tv, aircondition og gratis trådløs internetadgang.I den smukke gårdhave vil du nyde en tidlig morgenmad før dine daglige udflugter til øen eller middag under vinpergolaen (pergulia på lokal dialekt) ligesom en indfødt. Det tilbyder masser af parkeringspladser kun få meter væk fra huset.Det er ikke en overdrivelse at sige, at man samlet set vil blive fascineret af husets atmosfære skabt af de gamle møbler, der er renoveret og de udsøgte oljemalerier af ”Pappou” (bedstefar) Dimitris Chytiris, der boede og malede i dette hus og betragtes som en af de populære Corfu-kunstnere. Kommunikation med besøgendeVi bor i Athen, men husholdersken Michalis bor i den samme landsby, og han kan give daglige råd og anbefalinger hver gang det er nødvendigt.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Wi-fi
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc

  • Er der et poolområde på Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc?

    Nej, Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc?

    Nej, Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc?

    Ja, Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc?

    Populære attraktioner i nærheden af Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc inkluderer Ksamil Islands, Glyfada Beach, Mega Ammos, Bella Vraka Beach, Syvota, Corfu International Airport, Agia Paraskevi, Messonghi Paralia.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc?

    Afbestillingspolitikken for Traditional House In Corfu - A/c, Free Wi-fi, Flat Tv And Parking Spc varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.