Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City (Salzburg, Østrig)

Hele huset/lejligheden Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City (Salzburg, Østrig)

Om Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City

Elegant sommerhus med have i Salzburg Huset ligger i det bedste boligområde i Salzburg, er meget stille og alligevel tæt på den gamle bydel. Det er godt møbleret til 6 til 8 personer.Vores gæster har 130 m² ren boligareal i 2 etager. Der er også en terrasse, en lille, afsondret have og en balkon på øverste etage. Der er gratis privat parkering foran huset.Kæledyr er velkomne og kan se frem til i haveneller leg i den nærliggende park. stueetagen:Du kommer ind i den store hal gennem indgangen.Derfra kan du få:- til stue-spisestue med terrasse / have- til køkkenet- til toilettet- til trapperne i 1. lagerI den rummelige stue-spisestue er der et stort ovalt bord med plads til op til 8 personer. I den hyggelige opholdsstue på værelset er der digital-tv, cd-afspiller og gratis WiFi internetadgang. Bøger og information om Salzburg er klar til dig!Køkkenet er godt udstyret med køkkengrej, service og glas. Følgende elektriske enheder er tilgængelige:- køleskab med fryser- 4 keramiske kogeplader- ovn- Brødrister- Madprocessor- Mikrobølgeovn- opvaskemaskine- vaskemaskineDu kan også bruge:- støvsuger- strygebræt med jern- foldbar tøjhest- IndkøbskurvOveretage:Den øverste etage har tre soveværelser:Det store sydvendte soveværelse har en dobbeltsengudstyret og tilbyder nok plads til en tredje seng. En glasdør fører til balkonen egnet til solbadning med udsigt til bjergene. En elektrisk betjent fortelt giver skygge. De to andre soveværelser har hver to enkeltsenge.I den største af de to er der et skrivebord som arbejdsplads.Badeværelse med vindue - udsigt over din egen have: - rummeligt badekar med bruser- dobbelt håndvask- bidet- toilet. Du kan forvente frisklavede senge, et håndklæde og et badehåndklæde pr. Person er tilgængelige. Der er også mulighed for at skaffe 2 udklappelige senge (80 cm x 190 cm). Enten i det store soveværelse med dobbeltseng,eller opsæt en eller begge udfoldelige senge i opholdsområdet. Placering tæt på centrum - optimale transportforbindelserDit sommerhus ligger i et meget stille (ende af en blind vej) og eksklusivt boligområde ved foden af Gaisberg. Placeringen er tæt på centrum og alligevel på landet. Salzburgs gamle bydel med Hohensalzburg fæstning, katedralen, Getreidegasse med Mozarts fødested og mange museer ligger ca. 3 km væk og kan nås enten til fods eller i 10 minutter med bus nr. 6 uden at skulle skifte tog. Bus nummer 6 fører dig fra togstationen til vores hus på 20 minutter.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Kaffemaskine
Overnatningsstedets faciliteter
  1. Gratis wi-fi
  2. Hele huset/lejligheden

Ofte stillede spørgsmål om Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City

  • Er der et poolområde på Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City?

    Nej, Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City?

    Nej, Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City?

    Nej, Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City?

    Populære attraktioner i nærheden af Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City inkluderer Salzburg Hauptbahnhof, Altstadt, Königssee, Airport Salzburg, Almenwelt Lofer, Obersalzbergbahn, Kehlsteinhaus, Hochkönigs Winterreich - Mühlbach Dienten Maria Alm.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City?

    Afbestillingspolitikken for Tranquil House With Garden - Prime Location - Salzburg City varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.